Malum son zamanların en önemli seçimi yarın ülkemizde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi.

Bir tarafta Millet İttifakının desteklediği altılı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, diğer tarafta ise vatanseverlerin buluştuğu, 22 senedir bu ülkeye yüzlerce hizmet yapan Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Erdoğan, liderliği döneminde ülkemizde MİT krizi, Gezi provokasyonu, 15 Temmuz işgal girişimi, pandemi, bölgesel yangınlar, şehirleri yok eden seller, asrın en büyük, art arda olan, resmi rakamlara göre en az 50 bin kişinin öldüğü 2 deprem ile yıkılan onlarca şehir ve bir çok olumsuz afet ve kazalara rağmen elbette ekonomik sarsılmaları tetiklemesi işten bile değilken, istikrarlı bir duruş sergileyerek halkına güven vermeye devam ediyor.

Artık karar Türk milletinin.

Ya istikrardan ve hizmetten yana olacak Erdoğan'a oy verecek, ya da geçmişte SGK'yı batırması dışında hiç bir icraatı olmayan bir adama sırf “amaaan değişiklik olsun biraz yeaağ” diyerek Kılıçdaroğlu'na, normal bir zamanda aynı ortamda bulunsalar birbirlerini boğazlayacak derecede birbirinden nefret eden bir kısım marjinallerin “Erdoğanın karşısında aday olarak tuvalet terliği olsa veririz” bayağılı ve tek motivasyonları Erdoğan'ı düşürmek üzerine olan, ne bir projeleri ve ne de adam akıllı bir yönetim biçimi vaat etmeyen 7 benzemezin kaos planına oy verecek. Ve inadına ve ısrarla diyoruz ki, Ya devlet başa, ya kuzgun leşe...

ŞANTAJ MONTAJ SİYASETİ

Bir tane video var montaj yapılmış. Karayılan ve Kemal kılıçdaroğlu'nun birlikte olduğu bir video. Mahkeme bu videoya erişim engeli getirmiş. Tamam montaj olabilir. Elbette montajlı video ve capsler yasaklansın da ayrıca ricamız hazır elleri değmişken Kemal'in söylemlerine de erişim engeli getirilsin.

Alenen "Selahattin Demirtaş'ı bırakacağız", "yerel özerklik getireceğiz", "ypg terör örgütü değildir" "kayyumlara son vereceğiz" gibi akıl almaz sözler söylüyor malum...

Bir de Siha Sezgin'in ve diğer CHP'li vekillerin terörist cenazelerinde ağladığı video ve fotolara da erişim engeli getirilecek mi acaba?

Sırf Kemal Kılıçdaroğlu'nun oylarını böldüğü için şizofren bir kitle tarafından lince maruz kalan Muharrem İnce'ye yapılan şantaj videolarına da erişim engeli getirilecek mi acaba?

Huuu mahkeme heyeti size diyorum...

Şantaj ve Montaj siyaseti artık bitmeli. Halka algı operasyonları çekerek onları aptal yerine koyma, toplum mühendisliği yapma devri son bulmalı...

Sabah ola hayr ola...