04:00 3.Sayfa

Antalya'da emekli öğretmen yalnız yaşadığı dairesinde ölü olarak bulundu. Şahsın hayatını kaybettiği daireden yayılan ve bütün apartmanı saran ağır kokudan rahatsız olan komşularının ihbarı ile ortaya çıktı.

02:00 3.Sayfa

Karabük'te kendisinden haber alınamayan bir kişi ormanda ölü bulundu.

01:30 3.Sayfa

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde sanayi sitesinde çöplükte çıkan yangın, bal paketleme tesisine sıçradı. Yangının çevre iş yerlerine sıçramaması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

01:00 3.Sayfa

Kayseri'de 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 3'e yükselirken; hayatını kaybeden çiftin 6 Şubat depremlerinde Gaziantep'e evlerinin yıkıldığı ve Ankara'ya taşındıkları öğrenildi.

00:30 3.Sayfa

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

00:00 Ekonomi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde ova karpuzu olarak adlandırılan yerli karpuzun hasadına başlandı. Marketlerde kilosu 10 liraya kadar alıcı bulan karpuzun tarladaki fiyatının ise 2 lira civarında olduğu öğrenildi.

4 saat önce İnegöl

Orhaniye Mahallesi, İnegöl Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, U.B. karşılaştığı Y.B.'yi karnından bıçaklayarak yaraladı.

4 saat önce Bursa

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 8 gündür kayıp olarak aranan kadına ait ceset zeytinlik alanda bulundu.

5 saat önce Kültür& Sanat

Kariyerinde önemli eserler veren ve Kanuni Sultan Süleyman, II. Selim ve III. Murad dönemlerinde 'Baş Mimar' olarak görev yapan Mimar Sinan, Kayseri'deki doğduğu topraklarda Cuma namazı sonrasında yapılan duada ilk kez adı geçerek anıldı.

5 saat önce İnegöl

1987 doğumlu Melih Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak gençlerin sesi oldu. İşte Ecertaş'ın başarılarla dolu hayat hikayesi.