Mehmet Arif Selim yazdı

PKK saldırdı, askerlerimizi şehit etti, DHKP-C adliyeye saldırdı , DEAŞ kiliseye saldırdı. Tüm ABD köpekleri sahne alırken FETÖ nerde kaldı derken onlar da çıktı sahneye.

Özellikle (a)sosyal medyada FETÖ mensupları fitnenin dozunu artırdılar. Erzincan'da 9 madencimizin toprak altında kalmasıyla sonuçlanan toprak kayması olayını kullanarak iyice fitne yaymaya çalışıyorlar.

Her zaman yaptıkları gibi en büyük sermayeleri yalan ve iftitara. ABD'nin köpeği CIA'nın kuklası olan bu utanmaz suratlar, daha önce yüzlerce yalanları ortaya çıkmasına rağmen adice devam ediyorlar yalanlarına.

En büyük özellikleri kılıktan kılığa girmek olan bu haşhaşilerin, (a)sosyal medyada kullandıkları hesaplardaki görsellere baktığınızda, ya bayrak yada Atatürk görüyoruz. Bu hainler bize ait hangi değer varsa onları kullanıp kendilerini gizliyorlar.

Zaten kırk yıldır aynı taktikle hareket ediyorlar. Dini, Türkçe'yi, Peygamberi kullandılar yetmedi bayrağı kullandılar yetmedi, Atatürk'ü kullandılar yetmedi, çocuklarımızı kullandılar yetmedi, uçaklarımızı bizi bombalamak için kullandılar yetmedi.

Bu ABD kucağı ne kadar tatlı ki oturan kalkamıyor.40 yıldır PKK'sı, FETÖ'sü ve bilimum teör örgütleri doymadılar köpeklik yapmaya.

Hadi anladık bunlar hain. Bunlar Türkiye'de bir kargaşa çıkarmak istiyorlar. Hadi anladık,  bunların kinleri var bu ülkeye.(Kinlerinde boğulsunlar)

Da...Hain olmamasına rağmen bunlara inananlara ne demeli. Fetö veya Pkk ortaya bir yalan atıp fitne ateşi yakmaya çalıştığında, onların yalanlarına balıklama atlayıp onların (yani CİA ve MOSSAD'ın) planlarında figüranliğa razı olanlara ne demeli. Beyler bayanlar, (a)sosyal medyada gördüğünüz her şeyi neden doğru kabul ediyorsunuz,  neden doğruluğunu araştırmıyorsunuz? Daha önce yüzlerce kez bu yalanlara inandınız da hiç mi ders almadınız?

Sahi ya, depremin ilk günlerinde,  "Hatay'da baraj patladı" yalanına da balıklama atlamıştınız ve yaymıştınız ya. O sazanlığınızı da mı unuttunuz?

Ayıptır ya, gerçekten yeter artık. Bu yalanlar hükümetin aleyhine olur diye, yalanları yayanlara da bir uyarı yapmak lazım: Beyler bayanlar, CİA'ın köpeği olan bu terör örgütleri, sadece hükümetin değil, bu ülkenin düşmanıdır, devletimizin düşmanıdır. Beyninizi kullanın...

Kendi çapsızlıkları ve becerisizlikleri nedeniyle hükümeti deviremeyen ve hükümeti devirmek için bilerek terör örgütleriyle kol kola girenlere ise şunu hatırlayalım. Beyler, bizim başka ülkemiz yok, beyler burası Türkiye Cumhuriyei'dir ve Cumhuriyet rejimlerinde iktidarı seçimler yoluyla halk değiştirir. Beyler teröristlerle kol kola girenler, teröristlerle beraber kaybetmeye ve yok olmaya mahkum olurlar. Beyninizi kullanmaya davet ediyorum sizleri de.

Bir yandan mağdur edebiyatı yaparken, bir yandan da Fetoş Gülen hoCİA'ya tapmaya ve CİA'ya kuklalık yapmaya devam ederek ülkeye kumpas kuranlara da bir çağrı yapalım. (Beyninizi kullanın demeyeceğim bunlara, zira bunlar beyinleri fetoş'a, iplerini CİA'ya vermişler...) Ulan haşhaşiler, burası bizim vatanımız, burayı ite çakala teslim etmeye hiiiiiiç niyetimiz yok. Sıkıysa bir daha deneyin.