Maske takmak emperyalist ikiyüzlülüğün olmazsa olmazıdır. Her türlü hukuksuz ve gayrı insani eylemlerini gizlemek için duruma göre farklı maskeler takarak, gerçekleri algı operasyonlarıyla gizlemek ve çarpıtmak ustalıkla yapılan bir kandırmaca olagelmiştir.

Tarih bu kandırmacanın ve zihinleri yönlendirmenin yüzlerce örneğiyle dolu olduğu gibi, hemen her gün bu şaklabanlığın yeni örnekleri sahnelenmektedir.

Tam sekiz aydır soykırım var Gazze'de. Bilinen 36 bin insanı katletti İsrail ve büyük İsrail olan ABD. Gazze'yi ve Filistin'i kan gölüne çevirdiler, geride kalanların ise hayatlarını cehenneme çevirdiler, en temel insani yardımların bile o insanlara ulaşmasına engel oluyorlar. Bu zulümlerini gizlemek için, kullandıkları maske ise "terörle mücadele" maskesi. Öldürdükleri Filistinlilerin %73'ü kadın ve çocuk. Bunlar  da mı çocuk dendiğinde, "ilerde o çocuklar da terörist olacak" diyorlar. Resmen dünyayı aptal yerine koyuyorlar. Mazlumu zalim göstermek ve kendi zalimliklerini gizlemek için, güdümlerindeki egemen medyayı ve dünyanın her ülkesinde bulunan emperyalist - siyonist hizmetkarlarını kullanıyorlar.

Vatanlarını savunan Filistinliler'i toptan terörist ilan eden, hatta çocuklara bile aynı yaftayı yapıştıran emperyalist - siyonist şeytanlar, gerçek teröristlere kol kanat geriyorlar, para silah dahil herşeyi veriyorlar. Hatta pek çok terör örgütünü kendileri kurup masum insanların başına bela ediyorlar. "DEAŞ'ı biz kurduk" sözü eski ABD başkanının itirafıydı, bizim uydurmamız değil.

'Bize ne Gazze'den' mantığında olanlara hatırlatalım. Filistin'e çökmek isteyenler, önce Suriye'nin kuzeyine, Irak'ın kuzeyine çökmeye çalışıyorlar. Oralardaki kuklaları olan PKK'lı teröristlere sözde "seçim" yaptırıyorlar haberiniz var mı? Bu adım oralarda fiilen (gavurcası defacto) bir terör devleti kurmak demek farkında mısınız?

Bir sonraki adımları ise; bizden alacakları toprakları da o devlete katmak ve böylece 2.İsrail'i kurmak olacak  bu plandan haberdar mısınız?

Ardından 1.ve 2.İsrail'i birleştirmek gibi bir hayalleri var umursar mısınız?

Meselenin sadece Gazze olmadığını anlamaya engel olan nedir, oradaki katliama karşı vicdanların sızlamasına engel olan nedir, bu siyonistlerin terör maskeli tiyatro çevirdiklerini anlamaya engel olan nedir gibi onlarca sorunun cevabı, başta ifade etmeye çalıştığımız, "maskeli tiyatrolar" yani algı operasyonlarıdır.

Emperyalist - siyonist kafalara takılan maskelerden biri de "barış" maskesidir. Sekiz aydır barış aklına gelmeyen ve İsrail' katliam yaptıran ABD barış maskesini takarak, ateşkes ve barış için plan sunduk dedi birkaç gün önce. Savaşla alamadiklarını "barış maskesi" ile alma çabasıdır, algı operasyonudur. Samimi olsalar bırakın 240 günü, bir günde İsrail'i durdururlardı. Yeni bir maskeli balo ve oyalama ile karşı karşıyayız. İnşallah yanılırım ve Gazze zulmünde ateskeş olur.

"Gazze'ye yardım gidecek" denilerek ABD tarafından Gazze kıyılarına bir iskele yapılıyordu hatırlarsınız. Peki ne oldu, dünya kamuoyu neredeyse iki ay oyalandı, "yardımsever maskeli" tiyatro oynandı. Sonuç; o yüzer iskeleyi sokeceklermiş şimdi. Peki o iskeleden ne kadar yardım gönderildi Gazze'ye, cevap hiiiiiç. Zaten yardım gitmesini isteseler, haftalarca uğraşıp iskele falan yapmaya gerek yoktu ki, helikopterlerle havadan veya Refah sınır kapısından tırlarla iki dakikada Gazze'ye yardım giderdi. Geçelim hepsini, İsrail ve büyük İsrail engel olmasa zaten oraya yardım ulaşması diye sorun olmadıki.

Baştan beri anlatmaya çalıştığım durum bu işte; emperyalist - siyonist şeytanlar "maskeli" tiyatrolarla gayrı insani işlerini gizliyorlar, dunya kamuoyunu oyalıyorlar.

Tarihin kırılma anlarını yaşıyoruz. Maskelere aldanmadan, algılarla uyutulmadan gerçeklere odaklanmak durumundayız. Yarın çok geç olmadan...

MEHMET ARİF SELİM