Mehmet Arif Selim yazdı

Geçen Cumartesi günü Gazze'den İsrail'e saldırı başlatıldı, can kayıpları yaşandı. İsrail de karşı saldırıya başladı. Olay bu şekilde, siyonist bir şeytanlık yapılıp basite indirgenerek İsrail yanlısı bir algı oluşturuldu tüm dünyada. Medya denen "büyü" böyle bir etkiye sahiptir zihinlerde. Ve çağımızda büyü medya eliyle yapılmaktadır. Medya kuruluşlarının en büyüklerinin siyonistlerin elinde olduğunu düşünürsek,  zihinleri büyüleyenlerin mazlumu zalim, zalimi ise mağdur gösterdiğini rahatlıkla anlayabiliriz.

Oysa ki; 75 yıldır hemen her gün Filistinli masumları katleden katil İsrail'dir. 75 yılda Filistin topraklarının %90'ını işgal eden siyonist İsrail'dir. Onlarca kez saldıran ve binlerce insanı katleden katil İsrail'dir. Sadece son 15 yıldaki İsrail saldırılarında 6500 Filistinli şehit edilmiştir. Son saldırılarda ise 2500 Filistinli şehit edildi. (14 Ekim 2023, saat 22.00 itibarıyla) Ve bunların 745'i çocuk, 450'si ise kadındır.

Gazze'yi 17 yıldır abluka altında tutan ve orayı bir açık hava hapishanesine çeviren, insanları açlığa ve ilaçsızlığa mahkum eden siyonist İsrail'dir.

75 yıldır can veren, 17 yıldır küçücük bir alana hapsedilen, ambargolarla ölüme mahkum edilen Filistinliler ne yapacaktılar? İsrail'in gelip çocuklarını öldürmesini mi bekleyecektiler?

İsrail istihbaratını atlatarak, karşı istihbarat yaparak gizlilik içerisinde hazırlıklarını yaptılar ve yok edilmek üzere sıkıştırıldıkları Gazze'den bir çıkış harekatı yaptılar. Başarırlar veya başaramayıp ölürler. Zaten, gerektiğinde ölümü göze alamayanların vatan sahibi olmaları mümkün müdür?

Dünyanın en teknojik silahları İsrail'de diye, vatanlarını İsrail'e mi versinler? Ölümden korkmayan insanlar varsa, yemişim sizin en gelişmiş silahlarınızı...

Dünyanın en büyük siyonist devleti olan ABD, İsrail'i destekliyor diye korkupta topraklarından ve Mescid-i Aksa'dan vaz mı geçsin Filistinliler?

Vatanları için canlarını ortaya koyan kahramanlardır o mücadeleyi veren Filistinliler. Çocuğunun cesedini kucağında öpe koaya taşıyan, tüm ailesi şehit olan fakat yinede "vatanım" diyen, herşeyini kaybetmesine rağmen "Mescid-i Aksa'ya feda olsun" diyebilen insanlara ancak kahraman denilir. Siyonist medya, ABD ve Avrupalılar istedikleri kadar yırtınsınlar, nerelerini yırtarsa yırtsınlar er yada geç bu kahraman Filistinliler kazanacak.

ÖNEMLİ bir hususu da burada belirtmeden geçemem.Yıllardır Siyonist şeytanların yaptığı algı operasyonlarına aldanıp: "Filistinliler topraklarını satmasaydı bu Yahudilere" şeklinde yıllardır yazıp söyleyenler var.

Elinsaf ! Filistin topraklarının %90'ını çaldı İsrail. Çalınan toprakların %1-2'si zamanında Yahudilere satılan topraklardır. Bunu dillendirip İsrail'in işgalciliğini maskelemek ancak, Siyonist şeytanları aklamaya hizmet eder.

Biliyorsan konuş faydalansınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar. Sus da bari siyoniste destek olma. Zira, "Mesele" sadece Filistinli'nin meselesi değildir.

İsrail'in amacı önce Filistin'i yok etmek, ardından Suriye - Irak- İran ve Türkiye'den toprak alıp "Arz'ı Mev'ud" dediği topraklarda büyük İsrail deetini kurmaktır. Amacı Mescid'i Aksa'yı yıkıp yerine "tapınak" yapmaktır.

İsrail, Batı'nın emperyalist amaçları için kullandığı bir maşa iken, batılı devletlerin çoğu  siyonist maşasına dönüşmüş durumdadır. Böyle bir realite varken İslam dünyasının birlik olamaması, ümmet olamaması, Filistin'e yeterince sahip çıkamaması da, hem biz müslümanarın çapsızlığıdır, hem de bir siyonist - emperyalist bir projedir.

Mesele bir haftalık mesele değildir, 1400 yıllık meseledir. Mesele uzun, mesele derin. Ey Muhammed Ümmeti, Filistinli kardeşin katlediliyor senin..

MEHMET ARİF SELİM