Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, geleceğin iş liderlerini yetiştirmek amacıyla "Genç Yönetim Akademisi" programını hayata geçiriyor. İş dünyasında yüksek performans ve yönetimsel kararlarda başarıya ulaşmayı hedefleyen bu özel eğitim programı, Uludağ Üniversitesi Konferans Salonu'nda 6 Mart Çarşamba günü saat 13.00'da gerçekleştirilecek. 

Genç MÜSİAD İnegöl Başkanı Enes Malik Ubuz, programla ilgili düşüncelerini paylaşarak, gençlerin iş dünyasına hazırlanmasında önemli bir adım attıklarını vurguladı. Ubuz, “Şehrimizin tecrübeleri ve gençlerini bir araya getireceğimiz programımızı heyecanla bekliyoruz. Amacımız gençlerimize tecrübe kazandırarak geleceğin iş insanı olma yolunda onlara katkı sağlamak. Genç Müsiad kurulduğu günden bu yana her zaman gençlere yatırım yapmıştır. Biz de İnegöl Şubesi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız ve onlara yönelik programlarımız artarak devam edecektir. Programımıza şehrimizdeki tüm gençlerimizi bekliyoruz.” diyerek gençlere olan inancını ve bu programın önemini dile getirdi.

Program, iş yönetimi, liderlik, karar alma süreçleri ve başarıya ulaşma yolları gibi konularda tecrübeli iş insanlarından dersler içerecek. Bu sayede, gençler teorik bilgilerini pratiğe dökme ve gerçek iş dünyasının dinamiklerini öğrenme fırsatı bulacak. 

İYİ Parti’den "İnegöl Adliyesi Yetersiz Mi?" Sorusu İYİ Parti’den "İnegöl Adliyesi Yetersiz Mi?" Sorusu

Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Facebook hesabımız: Genç Gazete

İnstagram hesabımız: Genç Gazete

Twitter (X) hesabımız: Genç Gazete


Whatsapp Image 2024 03 01 At 10.34.40

Kaynak: Haber Merkezi