Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

1987 doğumlu Melih Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak gençlerin sesi oldu. İşte Ecertaş'ın başarılarla dolu hayat hikayesi.

Bursa

26 Temmuz 2024,Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

İnegöl

26 Temmuz 2024,İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan(c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnegöl’de bugün kimler vefat etti?

İnanç

En güzel isimler, en yüceye ait isimler… Bu özel isimler bir çok sır ve fazilet barındırıyor. İşte Esmaü’l- Hüsna'nın sır...

İnanç

Gizemli ve kutsal, Esmâül Hüsna - Yüce Allah'ın en güzel isimleri. Peki, bu isimlerin her biri ne anlatıyor, insan hayatına...

Bursa

Sadece lezzetli köftesiyle değil, tarih kokan sokakları, büyüleyici doğası ve misafirperver insanlarıyla İnegöl, sizi bekleyen otantik bir keşif rotası sunuyor.

İnanç

Kur'an-ı Kerim'de bir çok dua ayeti vardır. İki yüz kadar ayet doğrudan dua ile ilgilidir. İşte Kuran'da geçen dua ayetleri...

Bilim ve teknoloji

Su, fizik kurallarına meydan okuyan eşsiz özellikleri ile doğanın en büyük mucizelerinden biridir. Donarken genişlemesi bu mucizelerden sadece biri...

Bursa

25 Temmuz 2024,Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

İnegöl

25 Temmuz 2024,İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan(c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnegöl’de bugün kimler vefat etti?

Astroloji-Rüya

Rüyada çilingir görmek, evlenmekten iş kurmaya kadar pek çok farklı anlama gelir. Rüyada çilingir görmekle ilgili dini rüya tabirlerini paylaşıyoruz!

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dünya Fenerbahçeliler Gününde En-Nesyri transferi ve Ferdi Kadıoğlu'nun durumu hakkında çarpıcı bilgiler verdi.