Bursa haber Haberleri

bursa haber haberleri ve güncel bursa haber gelişmeleri, bursa haber ile ilgili tüm video, bursa haber fotoğrafları ve bursa haber haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa'da gündüzleri insan kalabalığına ev sahipliği yapan sokaklar, gece olunca başıboş atların mekanı haline geliyor.

Bursa

Bursa İznik'te , annesini kaybeden küçük kuzu Mercan, Karanfil ailesinin sevgisiyle büyüyor. Kuzu Mercan adeta ev halkının bebeği oldu.

Asayiş

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ateşle oynayan çocuklar kömürlüğün yanmasına sebep oldu.

Bursa

Türkiye genelinde yaşanan kuraklıktan etkilenen İznik Gölü'nde su seviyesi tekrar yükselmeye başladı. Ekim ayında kuraklık sebebiyle gölün içindeki tarihi bazilikanın...

Asayiş

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi’nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ekonomi

IŞIKHAN; “BİLİYORSUNUZ MUHALEFETİN AKLINA MİLLETİMİZ SEÇİMDEN SEÇİME GELİYOR. BİZ İSE HER DAİM İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE, MİLLETİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ."

Çevre

Marmara (Balıkesir hariç), Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin...

Asayiş

Bursa’nın İznik ilçesinde kaçak silah imalatı yaparak satan şahıs, ekiplerin baskını ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

Bursa

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, İstanbul ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Asayiş

İnegöl'de, emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda, uyuşturucu ticareti suçundan aranan bir kişi yakalandı.

İnegöl

İnegöl'de psikolojik sorunları olan bir kişi, tartıştığı kardeşini bıçakla ağır yaraladı.

İnegöl

UEDAŞ tarafından yapılan son açıklamaya göre, İnegöl’deki bazı mahallelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.