İnegöl'de bulunan 3 katlı bir mobilya boyahanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının, baca kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle başladığı bildirildi.

Yangın, Mahmudiye Mahallesi 2. Mobilya Sokak üzerinde faaliyet gösteren işyerinin baca bölümünde meydana geldi. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi’ne bağlı çok sayıda ekip, yangına müdahale etti.

İnegöl’de Mobilya Boyahanesinde Yangın (2)

İki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
İki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle, alevlerin iş yerinin diğer bölümlerine sıçraması engellendi. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma ya da dumandan etkilenme durumu yaşanmadığı öğrenildi. Yangın, ekiplerin çalışması sonucu tamamen kontrol altına alındı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

Muhabir: Vedat Baykay