İnegöl Haberleri

İnegöl haberleri ve güncel İnegöl gelişmeleri, İnegöl ile ilgili tüm video, İnegöl fotoğrafları ve İnegöl haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Orhaniye Mahallesi, İnegöl Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, U.B. karşılaştığı Y.B.'yi karnından bıçaklayarak yaraladı.

İnegöl

İnegöl-Bursa yolu üzerindeki yol çalışmaları, trafiği adeta durma noktasına getirdi. Uzun araç kuyrukları ve sıkışan trafik, sürücüleri çilen çıkardı.

İnegöl

İnegöl İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen Fütüvvet Yaz Okulu öğrencileri, Gazze Soykırımı'na dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi.

Eğitim

İnegöl'ün en iyi liselerine yerleşen öğrenciler açıklandı. 2024 LGS yerleştirme sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde. İşte İnegöl'ün en iyi liseleri!

İnegöl

İnegöl İclaliye Mahallesi'nde yaşanan talihsiz bir olayda, 20 yaşındaki Ramazan M. hayvanlara yem verirken bir hayvanın tepmesi sonucu yaralandı.

Bursa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Cerrah ile Edebey mahalleleri arasındaki yolda trafik kazası meydana geldi.

İnegöl

İnegöl Mobilyacılar Odası geleneksel aşure ikramını bu yıl Sari Cami’de gerçekleştirdi.

Asayiş

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Yenice Mahallesi'nde gerçekleştirilen uygulamada, kimlikleri belirsiz Suriye uyruklu 2 kişi yakalandı.

Bursa

İnegöl Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 3 ayrı alanda 5 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Bursa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir fabrikada çalışan forklift işçisi iş kazası geçirdi.

Bursa

Saha çalışmalarını tüm alanlarda hız kesmeden sürdüren Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, merkez 24 mahalle muhtarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Bursa

İnegölspor, Etimesgut Belediyespor’dan hücum oyuncusu Fatih Aktay ile 1 yıllık anlaştı.