Bursa son dakika Haberleri

Bursa son dakika haberleri ve güncel Bursa son dakika gelişmeleri, Bursa son dakika ile ilgili tüm video, Bursa son dakika fotoğrafları ve Bursa son dakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde alışveriş merkezlerinde yemek ve dondurma için sıralar oluştu.

Bursa

Bursa'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, park halindeki hafif ticari araca çarptı. Kamera çarpmayı kaydetti.

Bursa

Bursa Büyükşehir 'in bir hizmeti olarak BBBUS ile gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı - Bursa seferleri sona mı eriyor? Büyükşehir'den açıklama geldi.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kadir Gecesi vesilesiyle Emir Sultan Camii’nde teravih çıkışı vatandaşlarla buluştu.

Bursa

Bursa’da yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 2 çocuğuna otomobil çarptı. Kazada, anne hayatını kaybederken çocuklar yaralandı.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin kendileri, şehirleri ve Türkiye adına değer üretmesini arzuladıklarını söyleyerek, “Genç girişimcilerimize 100 bin...

Bursa

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, projelerini tanıttığı bir toplantı düzenledi

Asayiş

İnegöl'de, emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda, uyuşturucu ticareti suçundan aranan bir kişi yakalandı.

İnegöl

İnegöl'de psikolojik sorunları olan bir kişi, tartıştığı kardeşini bıçakla ağır yaraladı.

İnegöl

UEDAŞ tarafından yapılan son açıklamaya göre, İnegöl’deki bazı mahallelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

İnegöl

İnegöl'de 5 yıldan bu yana okul ve işçi servis minibüsü şoförlüğü yapan Nazire Atış, işinin yanı sıra ev işi ve...

İnegöl

İnegöl, Turgutalp Mahallesi, Mahmut Esatbey Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.