Inegöl haber Haberleri

inegöl haber haberleri ve güncel inegöl haber gelişmeleri, inegöl haber ile ilgili tüm video, inegöl haber fotoğrafları ve inegöl haber haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

1987 doğumlu Melih Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak gençlerin sesi oldu. İşte Ecertaş'ın başarılarla dolu hayat hikayesi.

Bursa

Sadece lezzetli köftesiyle değil, tarih kokan sokakları, büyüleyici doğası ve misafirperver insanlarıyla İnegöl, sizi bekleyen otantik bir keşif rotası sunuyor.

İnegöl

Gençgazete’nin 4. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen toplantıda, İnegöl’deki 6 siyasi parti temsilcisi bir araya geldi ve İnegöl gündemini konuştu.

İnegöl

Mehmet Ecertaş, İnegöl'ün tanınmış mali müşaviri ve belediye meclis üyesidir. Eğitim hayatından cemiyet yaşamına kadar uzanan etkileyici bir kariyer...

İnegöl

Haberimizin ana fotoğrafı, birinci sırada bulunan fotoğraf, 17 yıl önce çekilen İnegöl’ün bir hava fotoğrafı. İşte İnegöl'ün bazı hava fotoğrafları!

İnegöl

İnegöl'de Yıldırım (Cuma) camii önünde bir adamın sokak köpeğini sevme girişimi kabusa dönüştü. Kolundan ısırılan adam hastaneye kaldırıldı.

İnegöl

Ebussuud Efendi, Osmanlı İmparatorluğu'nun en saygın ve etkili din adamlarından biri olarak tarihte önemli bir yere sahiptir. İnegöl'de de görev...

İnegöl

Rüyasında İnegöl İshakpaşa Medresesi’ne atandığını gören ve bu rüyanın gerçekleşmesiyle ünlü olan Müderris Ebu’l-Leys Ali’yi duydunuz mu?

İnegöl

İnegöl'de Perşembe pazaryerinde cazibe merkezi çalışmaları başladı, diğer pazaryerlerinde ise esnaf ve trafik sorunları tartışılıyor.

İnegöl

Bursa-Ankara karayolu üzerinde minibüs ve TIR'ın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İnegöl

İnegöl'ün yetiştirdiği büyük kahraman Nezir Dürüst, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gazisi olarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ve Hamas arasında devam eden esir takası ve ateşkes müzakereleri hakkında, bu işi bitirmeye kararlı...