Güncel Haberler Haberleri

Güncel Haberler haberleri ve güncel Güncel Haberler gelişmeleri, Güncel Haberler ile ilgili tüm video, Güncel Haberler fotoğrafları ve Güncel Haberler haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

26 Temmuz 2024,Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

İnegöl

26 Temmuz 2024,İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan(c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnegöl’de bugün kimler vefat etti?

İnanç

En güzel isimler, en yüceye ait isimler… Bu özel isimler bir çok sır ve fazilet barındırıyor. İşte Esmaü’l- Hüsna'nın sır...

Bursa

25 Temmuz 2024,Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

İnegöl

25 Temmuz 2024,İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan(c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnegöl’de bugün kimler vefat etti?

Bursa

Bursa Kent Konseyi, plastik kullanımını azaltmak amacıyla düzenlediği bez çanta tasarım atölyesiyle Plastiksiz Temmuz Hareketi’ne destek veriyor.

Türkiye

Adana'nın Aladağ ilçesinde sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 9.26 kilometre olarak ölçüldü.

Bursa

Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

İnegöl

24 Temmuz 2024,İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan(c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnegöl’de bugün kimler vefat etti?

Bursa

23 Temmuz 2024,Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?

İnegöl

23 Temmuz 2024,İnegöl’de vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan(c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. İnegöl’de bugün kimler vefat etti?

Bursa

19 Temmuz 2024,Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bursa’da bugün kimler vefat etti?