Soralım:

Yıllarca milletin evlatlarını ellerinden aldınız, alırkende dine ve vatana 'hizmet' edecek dediniz. Sonrasında anlaşıldı ki bizim dine değil, Vatikan projesi olan 'dinler arası diyolog' çalışmalarına hizmet ediyormuşsunuz. Ve anlaşıldı ki bizim vatana değil başka vatanlara hizmet ediyormuşsunuz. Pişman mısınız ?

7 Şubat MİT krizini yaparak, tutuklama kumpaslarını kurarak, Türkiye teröristlere yardım ediyor algısı oluşturmak için MİT tırlarını durdurarak hizmet ettiğiniz ülkelerin truva atı rolünü oynadınız, vatana defalarca ihanet ettiniz, pişman mısınız ?

Genelkurmayı basıp kozmik odaya girdiniz ve devletin sırlarını yabancı ülkelere verdiniz, yaptığınız yasa dışı dinlemelerle, devlet adamları dahil binlerce insanı dinlediniz. Yetmedi montajlar ve şantajlarla, yabancı istihbarat servislerinin kuklası olarak defalarca ihanet ettiniz ülkeye ve pek çok insanı töhmet altında bıraktınız, pişman mısınız ?

Defalarca halka ve devlete kumpaslar kurdunuz, defalarca darbe girişiminde bulundunuz. En sonunda bu milletin başına bomba yağdırıp, insanların üzerinden tanklarla geçtiniz. Ülkeyi işgale açık hale getirmek için emperyalist güçlerin maşalığını yaptınız. Peki pişman mısınız ?

Devletin her kurumuna çöreklenip, soruları çalıp onbinlerce insanın hakkını yediniz, pişman mısınız?

Kafasına göre din uyduran bir şaklabanı ilahlaştırıp, tüm İslami ilkeleri çiğnediniz, pişman mısınız ?

Pişman olanlara söyleyecek sözümüz yok, hatadan dönmek erdemdir.

Pişman olmayan, yapılan onlarca ihanete rağmen hala emperyalist güçlerin desteğiyle ülke aleyhine çalışan hainlere ise çok sözümüz var ve her daim de olacak : Hainsiniz, işbirlikçisiniz, ikiyüzlüsünüz, mankurtsunuz, emperyalist uşağısınız, kıvırtkansınız.

Siz yaptıklarınızdan pişman değilseniz, biz de 15 Temmuz ve sonrasında yaptıklarımız için asla pişman değiliz.

Bu ülkeye ihanet eden teröristlerin idam edilmesi, hapishanelerde çürümesi veya suçu oranında cezasını çekmesi ülkenin varlığı ve bekası için şarttır. Adalet için de şarttır.

Dolayısıyla; yaptığınız onlarca ihaneti unutursak, hainlere merhamet edersek dünya bize haram olsun. İhaneti unutursak şehitlerimizin ahı tutsun.

Avrupalıların ve ABD' lilerin kucağına oturup, onların desteği ile, bulunduğunuz ülkelerden bu ülkeye kin kusmaya devam edip, hiçbir pişmanlık duymayıp, silah çektiğiniz bu milleti enayi yerine koyup, geleceğe dair de boş hayallere kapılmayın. Varsa aklınız, varsa emperyalistlere ve fetoş Gülen' e vermediğiniz iradeniz vazgeçin bu ihanetten.

Vazgeçmezseniz bilin ki, size ve sahiplerinize verecek bir ülkemiz yok bizim. Bilin ki, sizin gibi hainlerle ve emperyalistlerle mücadelemiz kıyamete kadar sürecek.

Sizin gibi hainlerden, teröristlerden, mandacılardan ve emperyalist ağababalarınızdan korkan da sizin gibi olsun.

Sizin gibi kanı bozuklara bu ülkeyi terk edersek de kanımız kurusun.

Haine, zalime, teröriste, katile, emperyalistlere merhamet edersek de kalbimiz kurusun.

MEHMET ARİF SELİM