Fatih Karagümrük'ün Cezayirli Yıldızı Filistin'e Destek Veriyor

Fatih Karagümrük'ün Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Filistin'deki trajik olayların ardından Türkiye'de milli yas ilan edilmesi, maçlardan önce saygı duruşu ve futbolcuların siyah bantla çıkma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Feghouli, Filistin'in yanında olduğunu vurgulayarak, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan da mutlaka Türkiye adına ne yapılması gerekiyorsa en iyisini yapacaktır" dedi.

CEZAYİR FİLİSİTN (2)

Galatasaray ile Fenerbahçe 400. randevuda Galatasaray ile Fenerbahçe 400. randevuda

Adana Demirspor Maçına Odaklı

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 9. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Sofiane Feghouli, maç öncesi takımın motivasyonunun yüksek olduğunu belirterek, "Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz ve Adana Demirspor karşısında galibiyet almak için her şeyi yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

CEZAYİR FİLİSİTN (3)

Younes Belhanda 

"Belhanda kardeşim gibi. Çok büyük ve önemli bir oyuncu. İyi bir insan ve büyük bir karakter. Her zaman en iyisini yapmaya çalışan bir kardeşim. Onunla oynamak her zaman performansımızı yükseltirdi. Bu hafta karşılıklı oynayacağız. Onunla ilgili söyleyeceklerim hep pozitif" dedi.

CEZAYİR FİLİSİTN (4)

Futbolcular Filistin'e Desteklerini Sürdürüyor

Feghouli, Filistin'de yaşanan olayların ardından Türk futbolunun gösterdiği destekle ilgili şunları söyledi: "Filistin'in sonuna kadar yanındayım. Futbolcular olarak yapabileceğimiz, federasyonun haklı çağrısına uymak. Bir dakikalık saygı duruşu yapacağım çünkü Filistin halkının yanındayım."

CEZAYİR FİLİSİTN (5)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR