Ligde kalmayı garantiledi

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, kendi sahasında oynadığı Konyaspor maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılarak 42 puana ulaştı ve kümede kalmayı başardı. Carlos Mane'nin attığı iki gol, Kayserispor'a altın değerinde 1 puan kazandırdı. Bu sonuçla, sarı kırmızılılar ligin tamamlanmasına 2 hafta kala hedefine ulaştı.

Genc Gazete Spor Konya Kayseri (6) 1 11Zon

İstanbulspor, Pendikspor ve Karagümrük  lige veda ediyor

Kayserispor, Süper Lig'de kalmayı garantileyen ekiplerden biri olarak dikkat çekiyor. Ligin son haftasına 42 puanla 13. sırada giren Kayserispor, zorlu bir mücadele sonunda ligde kalmayı başardı.

İstanbulspor, Pendikspor ve Karagümrük takımları ise lige veda eden takımlar oldu. Kayserispor, son hafta maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak ve sezonu noktalayacak.

Genc Gazete Spor Konya Kayseri (2) 3 11Zon

Duckens Nazon'un Kırmızı Kart Özrü

Kayserispor'un Haitili futbolcusu Duckens Nazon, Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası taraftarlardan ve takım arkadaşlarından özür diledi.

Maçın 17. dakikasında rakibinin karnına yumruk atan Nazon, hakem Halil Umut Meler tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Maç sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Nazon, şu ifadeleri kullandı:

Genc Gazete Spor Konya Kayseri (3) 6 11Zon

"Sevgili taraftarlar ve takım arkadaşlarım, son maçtaki davranışım için en içten özürlerimi sunmak istiyorum. Bu hareketim, takım için ciddi sonuçlar doğurabilirdi. Bu hatama rağmen bana destek olduğunuz için size derin minnettarlığımı ifade etmek istiyorum."

Nazon, bu sezon Kayserispor formasıyla 13 maçta görev aldı. 847 dakika sahada kalan futbolcu, 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

Kaynak: İHA