Süper Lig Haberleri

Süper Lig haberleri ve güncel Süper Lig gelişmeleri, Süper Lig ile ilgili tüm video, Süper Lig fotoğrafları ve Süper Lig haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında, liderlik yarışını sürdüren Fenerbahçe, formda Sivasspor'la karşılaşacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında nefesleri kesen bir maç heyecanı yaşanacak. Galatasaray, yarın kendi evinde Hatayspor'u konuk edecek.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında gerçekleşen müsabakaların VAR (Video Yardımcı Hakem) kayıtları.

Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü, son derece önemli bir karar alarak, 2 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı.

Spor

Dün akşam gerçekleşen Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar gergin bir atmosferin doğmasına neden oldu.

Spor

Galatasaray, başarılı teknik direktörü Okan Buruk'un önderliğinde Süper Lig tarihinde unutulmaz bir başarıya imza atmaya çok yaklaştı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesi sonuçlandı. TFF'nin resmî açıklaması.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig'in yayın hakları ihalesi ile ilgili olarak beklenmedik bir gelişmeyle kamuoyunu bilgilendirdi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevklerini açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Spor

TFF, Süper Lig'de 26. haftadan itibaren maçın hakeminin VAR monitörüne çağrıldığı pozisyonların kayıtlarının sesli ve görüntülü olarak kamuoyu ile paylaşılacağını...

Spor

Ligdeki rekabetin en yoğun yaşandığı anlar olan derbi maçları için merakla beklenen tarihler nihayet açıklandı.