Spor haberleri Haberleri

spor haberleri haberleri ve güncel spor haberleri gelişmeleri, spor haberleri ile ilgili tüm video, spor haberleri fotoğrafları ve spor haberleri haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Biz futbol hakemlerimizi beğenmeyip, maçlarımıza yabancı hakem talebini dillendirirken, UEFA hakemlerimizi önemli maçlarda görevlendiriyor.

İnegöl

Karadeniz Güvenspor, Tütünspor karşısında 3-0'lık üstün bir galibiyetle sahadan ayrıldı.

İnegöl

Anadolu FK, 3-1'lik Vatanspor galibiyetiyle 1. Amatör Küme'de bitime iki hafta kala Süper Amatör kümeye çıkışını garantiledi.

İnegöl

Süper Amatör Küme A Grubu lideri Alanyurtspor, Hd. Osmangazi karşısında son dakikalarda bulduğu golle beraberliği kurtardı.

Spor

İstanbul'a Geliş: Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına İtalyan stoper Leonardo Bonucci, akşam saatlerinde İstanbul'a ulaştı...

Spor

İnegölspor altyapısından yetişen ve bir dönem İnegölspor formasını giyen Gökhan Kurumuş, 2,5 yıldır bağlı olduğu Ankaraspor'dan ayrıldığını açıkladı.

Spor/Bursa Amatör

Mobilya Kurtuluşspor, Süper Amatör küme B grubu maçında Millet Göçmenspor'u kendi evinde 3-0 mağlup ederek futbol severleri mest etti.

İnegöl

 TFF 2. Lig'de mücadele eden Karacabey Belediyespor, devre arasında ilk transferini gerçekleştirdi. Deniz Çörtlen, Karacabey Belediyespor'da...

İnegöl

İnegölspor'da beklenen kongre, gerekli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Peki bu erteleme takımın geleceği için ne anlama geliyor?

İnegöl

İnegöllü genç yetenek Tuğçe Gözitok, A Milli Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş ile benzerliği dikkat çekiyor.

İnegöl

İnegölspor'un altyapısından yetişip A takıma kadar yükselen ve U-19 Milli takım formasını da giyen genç yetenek Yusuf Ziya Gümüş, takımdan...

İnegöl

İnegöl'de, Akhisar Demirspor, Süper Amatör A Grubu'nda yerel rakibi Osmaniyespor'u mağlup ederek adından söz ettirdi.