İstanbulspor Haberleri

İstanbulspor haberleri ve güncel İstanbulspor gelişmeleri, İstanbulspor ile ilgili tüm video, İstanbulspor fotoğrafları ve İstanbulspor haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

 İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, kazandıkları Kayserispor maçı sonrası yaptığı basın açıklamasında, “İstanbulspor, futbol üreten bir takım” dedi.

Spor

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Süper Lig'de çıktığı ilk maçta Kayserispor'u 1-0 mağlup ederken, sarı-siyahlılardaki 2. dönemine galibiyetle başladı.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

Spor

"TFF istifa etmez, görevden alınır. İstifa yetkisi yok!"

Spor

İstanbulspor Kulübü, Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın dün akşam yaşananlarla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor'un ikinci golünün ardından karşılaşmanın 74. dakikasında...

Spor

Süper Lig'in 4. haftasında sağanak nedeniyle ertelenen Yılport Samsunspor ile İstanbulspor arasındaki maç, bügün oynanacak

Spor

Süper Lig'de zor günler yaşayan Pendikspor, teknik direktör koltuğuna deneyimli isim Fatih Tekke'yi getirdi.

Spor

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında İstanbulspor evinde karşılaştığı Ümraniyespor’u 4-0 mağlup etti ve ligde kaldı.

Spor

Spor Toto Süper Lig’de 17 yıl sonra mücadele eden İstanbulspor, ligin son maçında Ümraniyespor’u mağlup ederek ligde kaldı.