Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Genç Gazete sitemizde


Dünya

İsrail ordusunun güvenli bölge olarak ilan ettiği El Mevasi'ye gerçekleştirdiği hava saldırısında 71 kişi hayatını kaybetti, 289 kişi yaralandı.

Dünya

Uluslararası Adalet Divanı (UAD), İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarına ilişkin görüşünü 19 Temmuz'da açıklayacak

İnegöl

İsrail'in Filistin'deki katliam, zulüm ve işgallerine karşı İnegöl'deki siyasi parti ilçe başkanları sert tepki gösterdi ve hükümeti göreve çağırdı.

Dünya

İsrail’in ateşkes müzakereleri gölgesinde yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 38 bin 153’e yükseldi.

Gündem

Sağlık ve Çevre Bakanlıklarında gerçekleşen değişikliklerin ardından, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor.

Bursa

İnegöl’de Hikmet Şahin Kültürpark Amfi Tiyatro’da Filistin Gecesi düzenlendi.

Dünya

İsrail ordusunun, Refah’ta ticari kamyonları bekleyenlerin üzerine ateş açması sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

İsrail ordusu, "Gazze’ye giren insani yardımların hacmini arttırmak" amacıyla Kerem Şalom Sınır Kapısı’ndan Selahaddin Yolu’na ve oradan da kuzeye giden...

Asayiş

İsrail’in yoğun saldırılarına devam ettiği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 37 bin 337’ye yükseldi.

İnegöl

İnegöl'de geleneksel hale gelen Uluslararası 36. İnegöl Kültür Sanat Festivali, bu yıl da iptal edildi.

İnegöl

Filistin ve Doğu Türkistan’da yaşanan zulümlere tepki için Büyük İnegöl Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Dünya

Mekke'ye hac farizasını yerine getirmek için gelen 3 milyondan fazla hacı adayı, ilk dualarını Filistin'deki kardeşleri için etti.