Direksiyon başında zurna çaldı

İstanbul'un yoğun trafiğine ilginç bir an daha eklendi. Geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde TEM Otoyolu Seyrantepe mevkisinde, direksiyon başında zurna çalan bir sürücü, trafikteki diğer araçların güvenliğini hiçe saydı. Dakikalar boyunca zurnayı çalmaya devam eden sürücü, arkasından gelen korna seslerini umursamadan yoluna devam etti.

Genç Gazete Tem Otoyolu'nda Direksiyon Başında Zurna (4)

Diğer Sürücüler Şoke Oldu

Şahsın, hem yola bakmaya çalışması hem de elindeki zurnayı kontrol ederek araç kullanmaya devam etmesi, yanından geçen diğer sürücüleri de adeta şoke etti. Olayı gören bir sürücü, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, zurnayı elinden bir an olsun düşürmeden aracını sürmeye devam eden umursamaz sürücünün, yola odaklanmakta zorlandığı açıkça görülüyor.

"Trafikte böyle bir şey görmeyi kim bekler? Olay anında gerçekten ne yapacağımı bilemedim," dedi olayı kaydeden sürücü.

Genç Gazete Tem Otoyolu'nda Direksiyon Başında Zurna (2)

Trafikte Tehlikeli Anlar

Yaşananlar, sadece eğlenceli bir anı olarak kalmadı. Trafikte seyir halinde olan diğer araçların sürücüleri, bu dikkatsiz sürücünün oluşturduğu tehlikeden dolayı büyük endişe yaşadı. Birçok sürücü, bu tür davranışların trafikte ciddi kazalara yol açabileceğini belirtti.

"Bu tür sorumsuzluklar trafikteki herkesin hayatını tehlikeye atıyor. Yetkililerin bu tür davranışlara karşı daha sıkı önlemler alması gerekiyor," dedi bir başka sürücü.
Genç Gazete Tem Otoyolu'nda Direksiyon Başında Zurna (1)

Kaynak: İHA