Mehmet Arif Selim'in köşe yazısı

Eziklere sorsan bizden bir şey olmaz, bir şey başaramayız. Bu eziklere göre; bir şey başarmak ancak batilılara özgüdür " Yapamazsınız, yapsanızda satamazsınız, satsanızda şarz edemezsiniz " diyorlardı birileri yıllar önce.

Yapıldı lan, hem yapıldı hem satıldı lan, şu anda yollarda TOGG denen yerli arabamız. Hatta birkaç  gün önce Viyana sokaklarındaydı, Dışişleri Bakanı TOGG ile gitmiş Viyana'ya.

Bu yerli olan her şeye düşmanlık etmekten veya burun kıvırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz diye düşünüyorum bazen. Sonra bakıyorum; çok zor geçer, ağır bir patoloji bu batı aşkı.

Memleket için güzel olana sevinememek,  aslında acınası bir durum ve vahim bir psikoloji.

Bakıyorsun SİHA'yı, KIZILELMA'yı beğenmiyor bu ezik batıkafalılar.

Ulan batı yapınca ağzınız açık kalıyor, "yapıyor gavurlar be" diyerek batı hayranlığı pompalıyordunuz. Bizim mühendislerimiz yapınca burun kıvırıyorsunuz, saçma sapan bahaneler yumurtlamaya çalışıp, nasıl çamur atarım diye debeleniyorsunuz.

Çamur ata ata iyice çamurlaştı ruhlarınız, çoraklastı zihinleriniz.

Yapılan her güzel şey, bu devletin geleceğine hizmet ediyor.Hükümeti sevmiyorsan sevme, oy vermiyorsan verme fakat, hükümeti sevmiyorsun diye hizmetleri gölgeleme. Yiğidi öldür hakkını yeme. Yıllarca batılılar için söylediğimiz; "ADAMLAR YAPIYOR BE" sözünü artık kendi ülkemiz ve kendi ülkemizin evlatları için söyleyebiliyoruz: " YAPIYORUZ BE" diyebiliyoruz.

Bu gururu yaşamaya çalışın biraz, kafanız hep fitneye,  çamur atmaya çalışmasın.

Ha, varsa daha iyi fikirleriniz, daha iyi projeleriniz buyrun yapın, sizinle de gurur duyalım. Fakat söyleyeyim, PKK'ya özerklik vermek, FETO hashasilerini hapisten çıkarmak proje sayılmıyor.

Geçen hafta milli gemimiz TCG ANADOLU teslim edildi Deniz Kuvvetleri Komutanlığına. Sağolsun emek veren herkes, yine gururlandık.

Peki ezik batıkafalılar ne yaptı,  her zamanki gibi bu harika gelişmeye de çamur atmaya çalıştı. Bir tanesini hızını alamayip "aman canım, iki bomba atsalar batar" türünden açıklamalar yapmîs. Lan ulan hanımefendi, başkalarının yaptıkları batmıyor mu, onlara bomba işlemiyor mu? Sana batan neki? Bırak Akdeniz'de ve Kıbrısta gözü olan Yunanistan'a batsın TCG ANADOLU.

Başka birisi SİHA'lara küçük demiş. Boyu önemli değil işlevi önemli hala anlamadınız mı?

Başka bir kulp takamadınız mı, aklınıza bir şey gelmedi mi?

Gelmediyse bir bakın bakalım; geçen yıl ki Azerbaycan - Ermenistan savaşında SİHA'lar ne yapmış, Ermeni ordusunun üçte biri nasıl yok olmuş.

Yada bakın bakalım PKK - YPG'li kaç terörist SİHA'larla imh edilmiş.

Bırakın İHA'lardan Ermenistan, PKK -YPG rahatsız olsun, size ne oluyor?

Ha, diyorsanız ki; "Yunanistan'ın, Ermenistan'ın, PKK'nın ve  batılı devletlerin rahatsız olduğu şeyden biz de rahatsız oluruz" o zaman varın kininizle ve ezikliğinizle kıvranın.

Aynı tipler Karadeniz'de doğalgaz  bulunduğunda da aynı çamurvari propagandaları yapmışlardı : "Bulamazsınız, bulsanızda çıkaramazsınız,  çıkarsanızda karaya getiremezsiniz..."

E ne oldu şimdi. Bulduk, çıkardık, karayada getirdik, hatta verip yakmaya da basladık. Bir taneniz de çıkıp,  "ya yanıldık" deme cesaretini, mertliğini gösterebilecek mi? Ne gezer....

Ama gerçekten baydınız artık. Gerçekten hiç utanma yok sizde. Şehir hastaneleri yapılırken de karşı çıktınız. Ne oldu, salgın döneminde ve deprem sonrasında hep beraber yararlanmadık mı?

Yollara, köprülere karşı çıktınız, o yollar olmasa deprem sonrası ulaşım nasıl olurdu? Veya ülkeye gelen 45 milyon turist yada 257 milyar dolar ihracat yapan ihracatçı,  o yolları ve havaalanlarını değilde patika yolları mı kullanacaktı?

Ve daha nice örnek.

Yeter artık. Ezik ezik konuşmayı, ideolojik saplantıları bırakın artık. Yada susmakta bir erdemdir susun artık. Veya ülkedeki her güzel gelismeden sonra, ortadan bir süreliğine kaybolun, tatile falan çıkın.

Kızılelma, Hürkuş, Anka, TB3, Cirit, Milli Muharip Uçak(MMU), Yerli aşı,  yerli yenilenebilir enerji, Yerli doğalgaz, TOOG, yerli uydumuz İMECE, füzeler, hastahaneler, vs, vs. Tüm çağdaş ve yerli çalışmalarda emeği ola herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. En başta da Cumhurbaşkanı Erdogan'a teşekkür ediyorum.

Erdoğan dedim diye zıplamasın çamuratar tayfası. Bu ülkenin en az on seçim kazanmış Cumhurbaşkanıdır ve bu calışmaların hepsinin mimarıdır.

Adamın hakkını teslim edin, sonra seçimlerde oy vermeyin sevmiyorsanız. Yada en azından,  ABD başkanı Biden'e gösterdiğiniz saygının en azından yûzde birini gösterin kendi ülkenizin Cumhurbaşkanına.

14 Mayıs seciminde Erdoğan kaybedince veya ölünce bu eserler yok olmayacak veya onunla beraber mezara gitmeyecek.

Anlayın artık, Erdoğan  düşmanlığı maskesiyle sizi kullanıyor emperyalistler.

Örneğin, terörist katilleri sevenlerle milleyitçiler,  lgbt'li sapıklarla milli görüşçüyüm diyen şeriatçılar nasıl bir araya geldiler sizce?

Batı emperyalizm böyledir iste, çok iyi çalışır: Zihinleri sömürür, kendine aşık eder, sizi siz yapan değerleri söker alır ve tepe tepe kullanır.

İşte bu noktada şu sözü kullanabiliriz: " Gâvurlar bu işi biliyor. Adamlar iyi kullanıyor be..."