Geçtiğimiz günlerde DEM Parti’nin İnegöl’de bulunan ilçe binasının camları kırılmıştı. Yaşanan bu olay sonrası DEM Parti Bursa yönetimi partilerine bir saldırı olduğunu öne sürerek açıklamalarda bulunmuştu. İnegöl’de, DEM Parti İlçe Binasına yönelik yapılan baltalı saldırı iddiası üzerine olayın gerçek yüzü açığa çıktı.

Dem Parti Inegöl

DEM Parti Bursa Eş Başkanı Mehmet Deniz, yaşanan olayı detaylarıyla paylaştı:

"Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı adaylarımız ve bizler, seçim çalışmalarını yürütürken, İlçe binamıza yakın bir noktada baltalı bir saldırıya maruz kaldık. Bir partili üyemiz, ilçe binasından evine dönerken aynı saldırgan tarafından hedef alındı. Neyse ki saldırıdan yara almadan kurtuldu. Binamızda ciddi maddi hasarlar meydana geldi."

Gerçek Ortaya Çıktı!

Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, olayın siyasi bir saldırı olmadığı anlaşıldı. Sosyal medyada bir kişi, yaşananları şu sözlerle aktardı:

"Şovunuz bittiyse gerçekleri yazalım.
Her olayda nasıl da mağdur çıkıyorlar değil mi? Faşist saldırı diyerek algı yapıyorlar birde. Gelin anlatayım.
Geçtiğimiz yıllarda HDP ilçe binası açmak için kendi seçmenleri olan birisi ile anlaşıp adamın dükkanını kiralıyorlar. Aradan zaman geçiyor adam kirasını alamıyor bunlardan. Geçmiş haberlere bakarsanız görürsünüz, o şahıs kendi dükkanı olan HDP ilçe binasını yaktı  Parti binasının kapısında aylarca polis bekledi. Hemde 24 saat boyunca.
Daha sonra bunlar o binadan taşındı ve kısa bir mesafe ileride olan başka bir binaya DEM Parti binası açtılar. Eski dükkan sahibi hala parasını alamadığı için gelip bu binaya da saldırdı.
Yani “faşist” dedikleri adam kendi seçmenleri. Hem para ödemiyorlar, hem adamı faşist ilan ediyorlar, hem mazlumu oynuyorlar."

Dem Parti Açıklama-1


Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Facebook hesabımız: Genç Gazete

İnstagram hesabımız: Genç Gazete

Twitter (X) hesabımız: Genç Gazete

AK Parti İnegöl’den Anneler Günü’nde Şehit Annelerine Ziyaret AK Parti İnegöl’den Anneler Günü’nde Şehit Annelerine Ziyaret

Kaynak: Haber Merkezi