399. Randevu

Galatasaray ve Fenerbahçe, futbol sahalarının iki büyük rakibi, 399. kez karşı karşıya geliyor. Geride bıraktıkları 398 maçta, Fenerbahçe'nin 148 galibiyetine karşın, Galatasaray 127 kez sahadan zaferle ayrıldı. Bu uzun rekabette, takımlar 123 defa da berabere kaldı.

Karar Verildi Tff, Süper Kupa'nın Yeri Ve Tarihini Açıkladı

Süper Kupa’da Dördüncü Karşılaşma

Süper Kupa tarihinde ise iki takım arasındaki rekabet bir o kadar çekişmeli. Galatasaray, bu kupada 6 kez zafere ulaşırken, Fenerbahçe 3 kez kupayı kaldırmanın gururunu yaşadı.

Vatan Partisi Acikladi Super Kupa Tertibi Znz0

Geçmişten Günümüze Teknik Direktörlerin Rekabeti

Okan Buruk ile İsmail Kartal, teknik direktörlük kariyerleri boyunca 7 kez birbirlerine rakip oldu. Bu karşılaşmalarda Buruk’un takımları 3 kez, Kartal’ın ekipleri ise 2 kez üstün geldi. İki maç ise berabere tamamlandı.

Tansiyon Yüksek: Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar! Ali Koç'un Oğlu Sahada Zor Durumda Kaldı Tansiyon Yüksek: Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar! Ali Koç'un Oğlu Sahada Zor Durumda Kaldı
Süper Kupa'da şampiyonluk için sahaya çıkacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe, futbolseverlere unutulmaz bir maç vaat ediyor. Fenerbahçe'nin genç yıldızlarından kurulu kadrosu, Galatasaray'ın tecrübeli isimleriyle mücadele edecek.

Ali Koç Süper Kupa Maçının Tarihini Verdi

Son 10 Maçta Galatasaray Üstünlüğü

İki takım arasında oynanan son 10 karşılaşmada, Galatasaray 4 kez galip gelirken, Fenerbahçe ise 2 zafer elde etti. Geri kalan 4 maç berabere bitti. Bu maçlarda Galatasaray toplam 12 gol atarken, Fenerbahçe'nin gol sayısı 6'da kaldı.

Süper Kupa Için Ödenen Paranın Iadesi Için Tff'ye Başvurdu

Tribün Gelirleri Depremzedeler İçin

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının bilet gelirleri, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşların yararına kullanılmak üzere bağışlanacak.

Fenerbahce Mi Galatasaray Mi Super Kupa Finali 16671515 9957 Amp

Maçın Hakemleri Belli Oldu

Volkan Bayarslan'ın yöneteceği bu heyecanlı karşılaşmada, Serkan Ok ve Serkan Olguncan yardımcı hakem olarak görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

Kaynak: İHA