Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu taşıma şirketi BURULAŞ, vatandaşların bayramda şehir içi ulaşımı konusunda merak ettikleri sorulara yanıt verdi. Yapılan resmi açıklamayla, bayram boyunca Bursaray ve otobüs seferlerinin nasıl düzenleneceği belirtildi.

Bursa’ya Sıcaklık Uyarısı Hafta Sonu Yağış Bekleniyor

Şehir İçi Otobüslerde Pazar Programı

BURULAŞ, Ramazan Bayramı süresince şehir içi otobüs seferlerinin Pazar günleri uygulanan tarifeye göre hizmet vereceğini duyurdu. Bu düzenleme, bayramın ilk gününden itibaren geçerli olacak ve vatandaşların bayram ziyaretleri için kolaylık sağlayacak.

Genç Gazete Burulaş'tan Bayram Seferleri Duyurusu

Bursaray'da Akşam Ek Seferler

Bursa'nın en çok kullanılan raylı sistem hattı Bursaray için de bayram boyunca özel bir program hazırlandı. Bursaray seferleri, normal tarife planına göre işleyecek; ancak BURULAŞ'ın yaptığı açıklamaya göre sabah ek seferler yapılmayacak, buna karşılık akşamları vatandaşların yoğunluğuna binaen ek seferler düzenlenecek.

Başkan Bozbey'den Bursa’nın trafiğine çözüm geliyor... Başkan Bozbey'den Bursa’nın trafiğine çözüm geliyor...
“Değerli Yolcularımız, Ramazan Bayramı’nda şehir içi tüm otobüsler Pazar tarifesine göre hizmet sağlayacaktır. BursaRay ise normal tarife planına göre çalışacak olup, sabahları ek seferler çalıştırılmayacak, akşamları ek seferler olacaktır.”

Genç Gazete Başkan Aktaş, “Bizim Aşkımız Da Sevdamız Da Bursa”    (11)

BURULAŞ, bu düzenlemelerle birlikte, Ramazan Bayramı boyunca Bursa'da toplu taşımanın kesintisiz bir şekilde devam edeceğini ve vatandaşların bayram programlarını aksamadan gerçekleştirebilmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını vurguladı.

Kaynak: Olay haber