Traktör ikiye bölündü

Denizli'nin Buldan ilçesinde, Denizli-Manisa karayolu üzerinde gerçekleşen kazada dört araç birbirine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle traktör ikiye bölündü, diğer araçlarda ise büyük maddi hasar oluştu.

Kaza, Denizli-Manisa karayolu Yenicekent kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Manisa’dan Denizli yönüne giden 45 AGN 948 plakalı otomobil, Yenicekent Mahallesi’ne geldiğinde tali yoldan karayoluna çıkmaya çalışan 20 RR 529 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle traktör ortadan ikiye bölündü.

Genc Gazete  Zincirleme Kazada Traktör (1)

Sürücüler ucuz atlattı

Kaza sonrası, kaza yapan otomobil ve traktöre iki araç daha çarptı. Zincirleme trafik kazası nedeniyle karayolu bir anda karıştı. Araçlarda büyük maddi hasar meydana gelirken, sürücüler hafif şekilde yaralandı.

Genc Gazete  Zincirleme Kazada Traktör (3)

Yaralıların Durumu

Kazada traktör ve otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı ve ayakta tedavi edildiler. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazaya müdahale eden ekipler, bölgede yeni bir kazanın meydana gelmemesi için gerekli önlemleri aldı. Araçların bölgeden uzaklaştırılması ve yolun temizlenmesinin ardından karayolundaki ulaşım yeniden normale döndü.

Genc Gazete  Zincirleme Kazada Traktör (4)

"Çarpışmanın şiddetiyle traktör ortadan ikiye bölündü, diğer otomobilde de büyük maddi hasar oluştu."

Kazanın ardından, ekipler yolun temizlenmesi ve ulaşımın normale dönmesi için hızlı bir şekilde çalıştı.

Kaynak: İHA