Yol Güvenliği Haberleri

Yol Güvenliği haberleri ve güncel Yol Güvenliği gelişmeleri, Yol Güvenliği ile ilgili tüm video, Yol Güvenliği fotoğrafları ve Yol Güvenliği haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

İnegöl Kestel yolunda demir ve konserve kapaklarını güvensiz şekilde taşıyan sürücüler, tehlike yaşattı. O anlar, amatör kamera tarafından kaydedildi.

Asayiş

Antakya'da Yolun karşısına geçmeye çalışan iki yayaya otomobil çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Bursa

Bursa Mudanya'da başıboş köpeklerin yol açtığı acı kazalar ve insanlara saldırılar, hem hayvanların hem de bölge sakinlerinin güvenliğini tehdit ediyor.

Asayiş

Kocaeli, TEM Otoyolu'nda gerçekleşen korkunç trafik kazası, sabah saatlerinde yolların kan donduran sahnelere tanıklık etmesine sebep oldu.

İnegöl

İnegöl halkı, su ve yol sorunlarıyla boğuşuyor; suyun rengi ve yolların durumu halkı endişelendiriyor. Bu sorunların kaynağı ne?

İnegöl

İnegöl-Bozüyük yolu, 32-36. kilometreler arasında gerçekleştirilecek asfalt yenileme çalışmalarıyla daha güvenli ve konforlu bir hale gelecek. Bu süreçte yol kullanıcılarının...

İnegöl

Tarih 20 Aralık 2005. O tarihte İnegöl’de aniden bastıran kar yağışı hayatı adeta felç eder. 37 köy yolu kardan kapanır.

Otomobil

Soğuk havada ve karlı yollarda güvenliği sağlamak için kış lastikleri büyük önem taşıyor. Peki, doğru kış lastiği seçimi yaparken nelere...

İnegöl

Ümitalan Mahallesi mevkiinde meydana gelen tek taraflı motosiklet kazasında, 28 yaşındaki Serkan Ç. yaralandı.

İnegöl

İnegöl'de öğle saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklıklarında hissedilir bir düşüş yaşandı. Bu durum, ilçe genelinde donma riskini...

Otomobil

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden sürücülere hayati önem taşıyan uyarılar ve yol güvenliği tavsiyeleri geldi.

Bursa

Bursa, 12 Kasım 2023: Bursa'da etkili olan şiddetli sağanak yağış ve ceviz büyüklüğündeki dolu, günlük hayatı adeta felç etti.