Ramazan Bayramı Haberleri

Ramazan Bayramı haberleri ve güncel Ramazan Bayramı gelişmeleri, Ramazan Bayramı ile ilgili tüm video, Ramazan Bayramı fotoğrafları ve Ramazan Bayramı haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

Eskişehir Valiliği, Ramazan Bayramı dönüşünde trafik yoğunluğunu önlemek için büyük araçların şehre girişini yasakladı.

Yaşam

Mersin'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününden bu yana kayıp olan üç çocuktan, dört gün sonra Adana'dan haber geldi.

Türkiye

2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol ile sınır...

Türkiye

Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesine 1 gün kala Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda trafik yoğunluğu başladı.

Çevre

Ramazan Bayramı’nda D100 Karayolu ile Gebze Eskihisar’daki feribot iskelesini kullanan sürücüler kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Bursa

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde alışveriş merkezlerinde yemek ve dondurma için sıralar oluştu.

Ekonomi

Akaryakıt fiyatlarında beklenen zamlar, araç sahiplerini harekete geçiriyor; uzmanlar depoları doldurma çağrısında bulunuyor.

Çevre

Ramazan Bayramı'nın yoğun trafiği ve tatil döneminde artan seyahat talebi, D100 Karayolu'nda Gebze Eskihisar'daki feribot iskelesi.

Bursa

Ramazan Bayramı’nda harçlıkları toplayan çocuklar soluğu Kültürpark’ta aldı. Çocuklar, dönme dolaptan gondola, çarpışan arabalardan atlıkarıncaya gönüllerince eğlendi.

Gündem

Düzce’de Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yollarda akıcı yoğunluk yaşanıyor. Anadolu Otoyolu’nun Ankara istikametinde trafik akışı devam ediyor.

Dünya

Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği esnasında gerçekleşen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

Ekonomi

Muğla'nın gözde tatil beldesi Bodrum, her yıl olduğu gibi bu yıl da lahmacun ve ayran fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.