Meteoroloji’den sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı! Meteoroloji’den sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı!

Bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Cizre’de bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı İHA birlikleri ziyaret edildi. Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol, burada askerlerle bir araya gelerek bayramını kutladı.

Genç Gazete 2. Ordu Komutanı, Baykar Ve Aselsan Başkanlarıyla Sınır Bölgesinde (7)

Ardından, Cudi Dağı’nda bulunan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi ile Irak’ın kuzeyindeki (Metina) Zinar Dağı Üs Bölgesi'nde görevli askerleri ziyaret ettiler.

Genç Gazete 2. Ordu Komutanı, Baykar Ve Aselsan Başkanlarıyla Sınır Bölgesinde (6)

Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol, ziyaretler sırasında bölgedeki askeri personelle teknik istişarelerde bulunarak operasyonel destek sağlamanın yanı sıra moral verdiler. Teknolojinin sınır ötesi operasyonlarda nasıl bir avantaj sağladığı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Genç Gazete 2. Ordu Komutanı, Baykar Ve Aselsan Başkanlarıyla Sınır Bölgesinde (5)

"Mehmetçik'le birlikte olmak ve onların bayramını kutlamak bizler için büyük bir onur. Sınır ötesi birliklerdeki her bir Mehmetçik, yüksek moral ve motivasyon ile görevinin başında." - Korgeneral Metin Tokel

Genç Gazete 2. Ordu Komutanı, Baykar Ve Aselsan Başkanlarıyla Sınır Bölgesinde (4)

Şırnak’ta Birlik ve Beraberlik Mesajları verildi

Bayram ziyaretinin sonraki durağı ise Şırnak'ta bulunan 23. Piyade Tümen Komutanlığı oldu. Burada Tümgeneral Emre Tayanç ile bir araya gelen heyet, burada görevli askerler ve geçici köy korucularıyla bayramlaştı. Ziyaret, birlik ve beraberlik mesajları ile sona erdi.

Genç Gazete 2. Ordu Komutanı, Baykar Ve Aselsan Başkanlarıyla Sınır Bölgesinde (3)

Bu anlamlı ziyaretler, sınır birliklerinde görev yapan askerlerin bayram sevincini paylaşmak ve onlara destek olmak amacıyla gerçekleştirildi. Korgeneral Metin Tokel, Selçuk Bayraktar ve Ahmet Akyol'un bu ziyareti, hem moral bulma hem de teknolojik gelişmelerin sahadaki yansımalarını görme fırsatı oldu.

Genç Gazete 2. Ordu Komutanı, Baykar Ve Aselsan Başkanlarıyla Sınır Bölgesinde (2)

Genç Gazete 2. Ordu Komutanı, Baykar Ve Aselsan Başkanlarıyla Sınır Bölgesinde (1)

Kaynak: İHA