Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Şırnak'ta hafif ticari aracın kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Şırnak’ın Cizre ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Asayiş

Uludere ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazası, bir aracın kontrolünün kaybedilmesi sonucu dereye uçmasıyla sonuçlandı.

3.Sayfa

Şırnak’ın Uludere ilçesinde emekli güvenlik korucusu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Türkiye

2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol ile sınır...

Asayiş

Şırnak’ın Silopi ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada yaralılara müdahale için bölgeye giden sağlık personeline bir grup saldırdı.

Gündem

2 Nisan 2024 tarihinde yaşanan Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak ve İzmir'deki izinsiz gösteri yürüyüşleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

3.Sayfa

Şırnak'ta bir erkek cesedi bulundu.

Yaşam

Şırnak ve Hakkari bölgelerinde nadir bulunan ve nesli tükenme tehlikesi altında olan ters laleler, doğanın muhteşem bir hediyesi olarak biliniyor.

Gündem

Şırnak'ın İdil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibine ait bir aracın karıştığı belirtiliyor.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahmin raporunda Hakkari, Şırnak ve Van illerine yönelik kritik bir uyarıda bulundu.

Asayiş

DEM Parti Şırnak'taki programında yasa dışı slogan atan 6 şüpheli gözaltına alındı.