Gencgazete Haberleri

gencgazete haberleri ve güncel gencgazete gelişmeleri, gencgazete ile ilgili tüm video, gencgazete fotoğrafları ve gencgazete haberleri Genç Gazete sitemizde


Bilim ve teknoloji

Eski cihazlarda, ses yüksekliği, portatif radyoların pil ömrünü üçte bir oranında kısaltabiliyordu. Peki günümüzde pil performansı nelerden etkileniyor?

Astroloji-Rüya

Rüyada zamanında yağan dolu bolluk ve ucuzluk habercisi olurken, zarar veren dolu, azap ve sıkıntıları simgeler. İşte dini rüya tabirleri!

İnanç

Kendi kazandığım parayı istediğim gibi harcayabilir miyim? Aile me sormak zorunda mıyım?  İşte İslam hukukuna  göre harcama özgürlüğü!

İnanç

Kış hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, boş kavanozların evde tutulmasının bereketi kaçırdığına inananlar var. Bu inanış doğru mu?

Astroloji-Rüya

21 Ekim 2024 tarihine özel günlük burç yorumlarınızı paylaşıyoruz. Bakalım Astroloji burcunuz hakkında bugün ne diyor?

Türkiye

Türkiye’nin kış turizm merkezi Sarıkamış'ta kar yağışı etkili olurken, Trabzon'un yüksek kesimlerinde karla mücadele başladı.

Çevre

Leylekler, Avrupa'dan Afrika'ya zorlu göç yolculuğunda Ormanya'daki özel merkezde şifa buluyor. Yaralı ve yorgun leylekler için özel merkez!

Sağlık

Yanlış ilk yardım müdahaleleri ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Uzmanlar, doğru bilinen yanlış uygulamalara karşı uyarıyor.

Türkiye

Isparta Kutlubey Mahallesi'nde bulunan 5 katlı eğlence merkezinin en üst katında yangın çıktı. Müşteriler ve çalışanlar panikle alevlerden kaçtı.

Asayiş

İstanbul'da bebekleri haksız kazanç için sevk eden çetenin ortaya çıkması sonrası tedavi gören bebekler kamu hastanelerine sevk edildi.

Yaşam

Yaşlı çiftin traktörle geçirdiği kaza sonrası devrilen traktör altında kalan kadın hayatını kaybetti, eşi ise hastaneye kaldırıldı.

Kültür& Sanat

Tokat'ta kar yağışına hazırlıksız yakalanan çoban Serhan Çakmak, kar altındaki koyunlarına türkü söyleyerek sosyal medyada büyük beğeni topladı.