Şafak Vakti Şok Baskın

Bursa merkezli 13 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, narkotik ve özel harekat ekipleri büyük bir başarıya imza attı. Uyuşturucu tacirleri, camdan atlayarak çatılardan kaçmaya çalışırken yakalandı. Helikopter ve dron destekli operasyonda, narkotik köpekleri de görev aldı.

Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (8)

Kaçmaya Çalışan Şüpheli Çatıdan Yakalandı

Operasyon sırasında evinin camından atlayarak çatıdan kaçmaya çalışan bir şüpheli, helikopterle takip edilerek polisler tarafından yakalandı. Baskın yapılan evlerde yüklü miktarda uyuşturucu madde ve para ele geçirildi.

Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (9)

Ele Geçirilen Uyuşturucu ve Silahlar

Evlerde yapılan aramalarda, 450 bin 431 adet yeşil reçeteye tabi hap, 87 litre sıvı metamfetamin, 55 kilo 313 gram metamfetamin, 34,56 gram kokain, 75 gram bonzai, 7 gram esrar, 10 adet tabanca, 66 adet fişek, 19 adet hassas terazi, 251 bin TL ve bir miktar döviz ele geçirildi.

Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (6)

Operasyonun Sonuçları

Operasyonda gözaltına alınan 50 şüpheliden 30'u çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 3 şahsa ev hapsi, 16 şahsa ise adli kontrol kararı verildi. Aynı dosyada başka suçtan 65 tutuklu bulunmasıyla toplam tutuklu sayısı 95'e yükseldi.

Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (5)

Bursa İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, şafak vakti 1500 polisi Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinden uğurlarken, "Sizleri Allah'a ve birbirinize emanet ediyorum" dedi.

Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (4)Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (3)Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (1)Genc Gazete Bursa'da Nefes Kesen Operasyon (2)

Kaynak: İHA