Bursa sondakika Haberleri

Bursa sondakika haberleri ve güncel Bursa sondakika gelişmeleri, Bursa sondakika ile ilgili tüm video, Bursa sondakika fotoğrafları ve Bursa sondakika haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa'da gündüzleri insan kalabalığına ev sahipliği yapan sokaklar, gece olunca başıboş atların mekanı haline geliyor.

Bursa

Bursa'da bir sürücü, seyir halindeyken aracına şahinin konmasıyla şaşkına döndü. Olay, anlık olarak kayda geçti.

Bursa

Bursa ve ilçelerinde dün hava birden soğudu. Sebebi kısa süre sonra anlaşıldı. Uludağ’da yağan kar yağışı etkili oldu ve Bursa'da...

Bursa

Bursa Mudanya'da sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar denizde fok balığı görünce şaşırdı. Vatandaşlar o anları kayda geçti.

Asayiş

Bursa Nilüfer'de bir eğlence merkezinde kız meselesi yüzünden çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı.

Bursa

Bursa'da bir sürücü, direksiyon başında bilincini kaybedince üç otomobile çarptı; kazada 2'si çocuk, 5 kişi yaralandı.

Bursa

Üsküp'ten yola çıkan iki bisikletli, 4000 kilometrelik hac yolculuğunun durak yerlerinden biri olan Bursa'da tarihi ve kültürel ziyaretlerde bulundu.

Bursa

Bursa'da Ramazan ayı boyunca camiye gelip teravihe katılan çocuklara tablet, akıllı saat ve harçlık gibi ödüller verildi.

Asayiş

2 çocuk babası pide almaya giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı, çenesi kırıldı, elleri parçalandı, kulağına 30 dikiş atıldı.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cuma günü BUSKİ’de düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı.

Bursa

Bursa'nın fethinin 698'inci yıl dönümü kutlanıyor. Fetih kutlamaları kapsamında Ulu Cami'de sabah namazı sonrası fetih duası yapıldı.

Bursa

Freni patlayan azot yüklü tankeri şarampole süren sürücü, facianın önüne geçti ancak meydana gelen patlamada hayatını kaybetti.