Bursa  Osmangazi'de, bir sürücünün direksiyon başında bilincini kaybetmesi sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazası, 3 otomobilin zarar görmesi ve 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Olay, Ankara Yolu Caddesi Merinos mevkiinde yaşandı.

Genç Gazete Direksiyon Başında Bilincini Kaybetti, Üç Otomobile Çarptı 5 Yaralı (5)

Oktay Kambay idaresindeki 16 NGF 76 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücünün bilincini kaybetmesi üzerine kontrolünü yitirdi. İlk olarak Emirhan D. yönetimindeki 34 FH 3816 plakalı araca çarpan Kambay, ardından Nurettin Ö. yönetimindeki 16 J 3885 plakalı kamyonet ve 34 GDP 912 plakalı otomobile de çarparak durabildi.

Genç Gazete Direksiyon Başında Bilincini Kaybetti, Üç Otomobile Çarptı 5 Yaralı (3)

Vali Demirtaş'tan jandarma ve polis kursiyerlere ziyaret Vali Demirtaş'tan jandarma ve polis kursiyerlere ziyaret

Kazaya tanık olan çevredekilerin hızla ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarda yapılan ilk müdahaleler sonrası Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç Gazete Direksiyon Başında Bilincini Kaybetti, Üç Otomobile Çarptı 5 Yaralı (2)

Yaralıların Durumu ve Polis Soruşturması

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kaza sonrası bölgede trafik akışında kısmi aksamalar meydana gelirken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. 

Genç Gazete Direksiyon Başında Bilincini Kaybetti, Üç Otomobile Çarptı 5 Yaralı (1)

Kaynak: İHA