Bursa'da Haberleri

Bursa'da haberleri ve güncel Bursa'da gelişmeleri, Bursa'da ile ilgili tüm video, Bursa'da fotoğrafları ve Bursa'da haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Bursa’da iki grup genç arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı satırlı kavgaya dönüştü. Biri ağır, iki kişinin yaralandığı kavga kameraya yansıdı.

Bursa

Bursa’da el freni çekilmeyen hafif ticari araç, yokuş aşağı giderek seyir halindeki araçlara çarptı. Gelen polis aracına da motosikletli kurye...

Bursa

Bursa’da dere yatağına düşen kişi 2 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Bursa

Bursa ve çevresi için yapılan son, güncel hava durumu tahminlerini bu haberimizde paylaşıyoruz.

Bursa

Bursa’da otomobilini bakım için tamirci dükkanına getiren sürücü gaza basınca önce işyeri sahibine, ardından dükkanda bulunan malzemelere çarptı.

Asayiş

Bursa’da asker eğlencesi yapan bir grup genç, yolu trafiğe kapatıp halay çektiler. Yüzlerce kişiyi mağdur eden gençler cadde üzerindeki halk...

Bursa

Bursa’da tıra arkadan çarparak şarampole düşen kamyonda 1 kişi hayatını kaybetti.

Bursa

18 Temmuz 2023 Salı günü Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Asayiş

Bursa’da bir eğlence merkezinde çalışan Nurcan İnan(41) mekandan çıktıktan sonra kızı Yağmur M.’nin(18) gözleri önünde İzzet Akdeniz(46) tarafından öldürüldü.

Bursa

08 Temmuz 2023 Cumartesi günü Bursa’da vefat edenlere ve defnedilenlere Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bursa

Bazı hayvanlarda şap hastalığının görülmesi üzerine Bursa genelinde birçok hayvan pazarında karantina tedbirleri uygulanmaya başlandı.

Bursa

Bursa’da aralarında husumeti bulunan kayınpeder sokak ortasında tartıştığı damadının boğazını kesti.