Polis Soruşturması Haberleri

Polis Soruşturması haberleri ve güncel Polis Soruşturması gelişmeleri, Polis Soruşturması ile ilgili tüm video, Polis Soruşturması fotoğrafları ve Polis Soruşturması haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

Sultanbeyli'de Atlaspark AVM'de bir erkek şahıs, 3'üncü kata çıkan yürüyen merdivenlerden zemine düştü. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Bursa

Bursa Osmangazi ilçesinde bariyerlere çarpan bir motokurye, yaklaşık 70 metre sürüklendikten sonra olay yerinde hayatını kaybetti.

Asayiş

Bir kişinin hayatını kaybettiği intikam cinayeti, olayın gerçekleştiği marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İşte o görüntüler!

Asayiş

Gece saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırıda, cadde üzerinde yürüyen 3 kişiden biri hayatını kaybetti, biri ise yaralandı.

3.Sayfa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir evde meydana gelen kavgada babasını darp ederek öldüren oğul mahkeme tutuklandı.

Bursa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı.

Bursa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 25 yaşındaki Uğur Öztürk, okul duvarının üzerinde hareketsiz şekilde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3.Sayfa

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ambulans ile bir otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

3.Sayfa

Ankara'da 4 kişilik bir grup, küfür etmemeleri için kendilerini uyaran adamın evine taşlı ve silahlı saldırı gerçekleştirdi. O anlar cep...

3.Sayfa

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi, istinat duvarının yanında başından vurulmuş halde bulundu.

3.Sayfa

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri'nde bir kişi ölü bulundu.

3.Sayfa

Hakkari'nin Gazi Mahallesi'nde cinnet geçiren N. M., babasını öldürdü, kardeşini de yaraladı.