Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa’nın Gemlik ilçesinde 8 gündür kayıp olarak aranan kadına ait ceset zeytinlik alanda bulundu.

Bursa

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Cerrah ile Edebey mahalleleri arasındaki yolda trafik kazası meydana geldi.

İnegöl

İnegöl Mobilyacılar Odası geleneksel aşure ikramını bu yıl Sari Cami’de gerçekleştirdi.

Bursa

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Mahallesi'ndeki deprem riski taşıyan binalara yönelik olarak kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım işlemlerine devam ediyor.

Asayiş

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Yenice Mahallesi'nde gerçekleştirilen uygulamada, kimlikleri belirsiz Suriye uyruklu 2 kişi yakalandı.

Bursa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP iktidarında alım gücünün artacağını söyleyerek, “Recep Tayyip Erdoğan'ın en çok övündüğü...

Bursa

İnegöl Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 3 ayrı alanda 5 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Bursa

Saha çalışmalarını tüm alanlarda hız kesmeden sürdüren Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, merkez 24 mahalle muhtarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Bursa

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşayanlar dikkat! 1 ay sürecek su kesintisi yaşanacak.

Bursa

İznik Belediyesi ve İznik İyilik Sağlık Elçileri Derneği iş birliğiyle hazırlanan İZTEM Projesi hibe almaya hak kazandı.

Bursa

Bursa'da tarla sulamaya giden 54 yaşındaki adam, Kangal köpeğinin saldırısı sonucu ağır yaralandı. Başı, boynu, kulakları, ayakları ve parmakları paramparça...

Bursa

İnegölspor, Etimesgut Belediyespor’dan hücum oyuncusu Fatih Aktay ile 1 yıllık anlaştı.