Tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri Genç Gazete sitemizde


Magazin

Turgay Kocakaya, son zamanlarda adını duyuran ve arama motorlarında sıkça araştırılan bir isim haline geldi. Akademik kariyeri ve siyasi alandaki...

Asayiş

Otomobil satışı üzerinden 'sazan sarmalı' yöntemiyle dolandırıcılık yapan çete, 20 şüphelinin tutuklanmasıyla çökertildi.

Asayiş

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İnegöl

İnegöl'de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranan bir şahıs, narkotik polisinin sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

İzmir Konak'ta, Dünya Kadınlar Günü'nde meydana gelen bıçaklı saldırıda 20 yaşındaki bir genç kız yaşamını yitirdi, annesi ise ağır yaralandı.

Asayiş

Adana merkezli 20 ilde gerçekleştirilen "Sibergöz-23" operasyonunda, toplamda 30 milyar TL dolandırıcılıkla suçlanan 146 kişiden 74'ü tutuklandı.

Gündem

İliç'teki altın madeninde meydana gelen faciaya ilişkin yürütülen soruşturmada mahkemeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Asayiş

Sahte bir otomobil satış sitesi üzerinden kaparo dolandırıcılığı yapan 5 kişi, İstanbul ve Manisa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

Gündem

İstanbul'da gerçekleşen rüşvet operasyonunda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve...

Asayiş

Polis ekipleri, motokurye kılığında uyuşturucu ticareti yapan bir şüpheliyi yakaladı.

Asayiş

İstanbul Beşiktaş'ta, elektrikli scooter üzerindeki genç, motosikletli gaspçıların bıçaklı tehdidi altında telefonunu ve parasını kaptırdı.

Asayiş

Osmaniye, bir aile trajedisine tanık oldu: 7 aylık hamile eşini öldüren bir adam, intihar girişiminden sonra tutuklandı.