Türkiye Futbol Federasyonu Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu haberleri ve güncel Türkiye Futbol Federasyonu gelişmeleri, Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili tüm video, Türkiye Futbol Federasyonu fotoğrafları ve Türkiye Futbol Federasyonu haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye karşı bir hamlede bulunarak erken seçim talebinde bulundu.

Spor

Fenerbahçe'nin sahadan çekilme kararı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından maçla ilgili alınacak kararlar açısından çeşitli sonuçlar doğurabilir.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için mücadele edecek. İki efsane takımın 399. karşılaşması, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Spor

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Kupa maçıyla ilgili aldığı kararı sert bir dille eleştirdi.

Spor

Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim'in, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için teklif aldığı ve bunu oyuncularıyla paylaştığı iddia edildi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türk futbolseverleri heyecanlandıran mücadelenin detaylarını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında gerçekleşen müsabakaların VAR (Video Yardımcı Hakem) kayıtları.

İnegöl

İnegölspor'da ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşanan maaş krizi, tesis personelinin iş bırakması ve teknik heyet ile futbolcuların Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF)...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan maçlar sonrası aralarında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesi sonuçlandı. TFF'nin resmî açıklaması.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türk futbolunda bir ilki gerçekleştirmek amacıyla, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde VAR sisteminde yeni bir uygulama.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig'in yayın hakları ihalesi ile ilgili olarak beklenmedik bir gelişmeyle kamuoyunu bilgilendirdi.