Türk futbolu Haberleri

Türk futbolu haberleri ve güncel Türk futbolu gelişmeleri, Türk futbolu ile ilgili tüm video, Türk futbolu fotoğrafları ve Türk futbolu haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

İspanyol spor gazetesi Sport, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Bursaspor'un son yıllarda yaşadığı düşüşü detaylı bir şekilde ele aldı.

Spor

Fenerbahçe'nin ikinci dakikada sahayı terk etmesiyle başlayan skandal, Türk futbolunda ve Avrupa basınında geniş yer buldu.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için mücadele edecek. İki efsane takımın 399. karşılaşması, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

İnegöl

Akhisar Spor Kulübü, futbol dünyasında önemli bir adım atarak resmi olarak tescilli bir marka haline geldi.

Bursa

17 yaşındaki Muhammet Zeki Dursun, futbol kariyerinde önemli bir adım atarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde boy gösterdi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türk futbolunda bir ilki gerçekleştirmek amacıyla, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde VAR sisteminde yeni bir uygulama.

İnegöl

İnegölspor'un yetenekli oyuncusu Arda Karaömer, U15 Milli Takım seçmelerinde gösterdiği başarıyla Süper Lig devlerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 sezonundan itibaren Süper Lig takımlarının kadrolarında en fazla 12 yabancı oyuncu bulundurabileceğini açıkladı.

Spor

 TFF, Başkan Mehmet Büyükekşi'nin istifa ettiği yönündeki iddiaları yalanladı. Peki, bu karışıklığın arkasında ne var? Büyükekşi'nin sağlık durumu nasıl?

Spor

Beşiktaş Kulübü, Türk futbolunu heyecanlandıran Turkcell Süper Kupa Finali'nin iptali sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçe'yi...

Bursa

İznikspor'un oyuncuları, yoğun maç programı nedeniyle çocuk oyun alanında ısınmak zorunda kaldı.

İnegöl

Süper Lig'in 15. haftasında gerçekleşen Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan hakem saldırısına İnegölspor'un eski başkanı Kani Ademoğlu'ndan dikkat çekici bir...