Akhisar Spor Kulübü, futbol dünyasında önemli bir adım atarak resmi olarak tescilli bir marka haline geldi. Yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, kulübün Türkiye'de "AKHİSAR" ibaresiyle tescillenen tek spor kulübü olduğu belirtildi. Bu gelişme, kulübün kurumsal bir yapıya kavuştuğunun ve marka değerinin resmen tanındığının bir göstergesi.

“Değerli spor severler, sizin de bildiğiniz gibi Akhisar Spor artık tescilli bir marka oldu. Göreve geldiğimiz günden bu yana Akhisar Spor için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”

Kulüp, "AKHİSAR SPOR KULÜBÜ 1970" ve "İNG AKHİSAR SPOR KULÜBÜ 1970" isimleri altında iki adet marka patenti alarak, tam anlamıyla bir marka spor kulübü olmanın gururunu yaşıyor.

Whatsapp Image 2024 03 15 At 9.46.30 Am

Yönetim kurulunun açıklamasında, marka tescil belgelerinin kulübe hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle, Akhisar Spor'un hak ettiği yerde olacağına olan inancın altı çizildi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde oldu:

Değerli spor severler sizinde bildiğiniz gibi Akhisar spor artık tescilli bir marka oldu

İnegöl'de Hava durumu | 04 Mayıs 2024 (Güncel) İnegöl'de Hava durumu | 04 Mayıs 2024 (Güncel)

Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Akhisar spor için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmayada devam edeceğiz 

Akhisar spor Türkiyede artık tek (AKHİSAR) ibareli spor kulübü olarak tescillenmiş markaları ile yoluna kurumsal bir şekilde devam edecektir.

Akhisar spor kulübümüzün şu ana kadar (AKHİSAR SPOR KULÜBÜ 1970) ve (İNG AKHİSAR SPOR KULÜBÜ 1970) 2 adet marka patenti almış ve tamamen marka spor kulübü olmuştur bundan sonraki süreçte Akhisar sporumuz hak ettiği yerde olacaktır. Marka tescil belgelerimiz Akhisar spor kulübümüze hayırlı uğurlu olsun

İNG AKHİSAR SPOR KULÜBÜ 
YÖNETİM KURULU

Whatsapp Image 2024 03 15 At 9.46.30 Am (1) Whatsapp Image 2024 03 15 At 9.46.30 Am (2)

 

Kaynak: Şaban Kılıçcı