Süper Kupa Haberleri

Süper Kupa haberleri ve güncel Süper Kupa gelişmeleri, Süper Kupa ile ilgili tüm video, Süper Kupa fotoğrafları ve Süper Kupa haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Fenerbahçe'nin ikinci dakikada sahayı terk etmesiyle başlayan skandal, Türk futbolunda ve Avrupa basınında geniş yer buldu.

Spor

Bugün oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı için merakla beklenen detaylar açıklanmaya devam ediyor.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için mücadele edecek. İki efsane takımın 399. karşılaşması, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Spor

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Kupa maçıyla ilgili aldığı kararı sert bir dille eleştirdi.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının performansı ve hedeflerine odaklanarak gündemdeki olayları bir kenara bıraktıklarını belirtti.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türk futbolseverleri heyecanlandıran mücadelenin detaylarını açıkladı.

Spor

TFF, Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.

Spor

Galatasaray, Fenerbahçe'nin 7 Nisan'daki Süper Kupa maçının tarihinin değiştirilmesi talebini kabul etmedi.

Spor

Türk futbolseverleri heyecanlandıracak bir açıklamada bulunarak, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinin ertelenen tarihini duyurdu.

Spor

Riyad'da oynanması planlanan ancak çıkan kriz nedeniyle ertelenen Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Spor

Real Madrid Atletico Madrid maçı ile Süper Kupa'da Yarı Final heyecanı futbolseverlerle buluşacak.

Spor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesinin ardından sosyal medya platformları üzerinden, manevi değerleri aşağılamaya çalışan...