Real Madrid Atletico Madrid maçı, dünya genelinde pek çok futbolseverin yakın takibindeki karşılaşma olacak. Büyük yıldızları kadrosunda barındıran iki takım, kupa finaline çıkabilmek için tüm varlığını sahaya yansıtacak. Karşılaşma ekran başından canlı olarak takip edilebilecek. Mücadelenin en çok merak edilen konularından birisi de Arda Güler oynayacak mı sorusu olacak. Peki, Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

REAL MADRİD ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Real Madrid Atletico Madrid maçı, 10 Ocak Çarşamba günü saat 22.00'da oynanacak. Karşılaşma, Tivibu Spor 1 kanalından canlı izlenebilecek.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Geçtiğimiz hafta Copa Del Rey ile ilk kez sahaya çıkan Arda Güler, taraftarlar ve otoritelerden geçer not almıştı. Arda'nın bu maçta oynayıp oynamayacağı ise karşılaşmanın gidişatına göre şekillenecek.

Fenerbahçe derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı Fenerbahçe derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı

REAL MADRİD KADROYU AÇIKLADI

Real Madrid'in Atletico Madrid ile oynayacağı Süper Kupa maçının kadrosu belli oldu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Arda Güler de maç kadrosunda yer aldı. 10 Ocak Çarşamba günü Al-Awwal Stadyumu'nda TSİ 22.00'de oynanacak müsakada eflatun-beyazlılar yarı finalde Atletico Madrid ile karşılaşacak. Diğer yarı finalde Barcelona ve Osasuna kozlarını paylaşacak. Kupanın finali ise pazar günü yapılacak.

Hazırlıklarını tamamlayarak Riyad'a hareket eden Madrid ekibinin kadrosunda şu isimler bulunuyor:

"Lunin, Kepa, Fran, Carvajal, Nacho, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy, Carrillo, Tobias, Bellingham, Toni Kross, Luka Modric, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Mario Martin, Nico Paz, Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu ve Brahim Diaz."

Editör: Umut Gökdaş