Derbi Haberleri

derbi haberleri ve güncel derbi gelişmeleri, derbi ile ilgili tüm video, derbi fotoğrafları ve derbi haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Bursa'nın Süper Amatör küme play-off mücadelesinde, futbol severlerin büyük bir merakla beklediği derbi maçında Alanyurtspor ile Orhaniyespor 1-1 berabere kaldı.

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için mücadele edecek. İki efsane takımın 399. karşılaşması, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Spor

Beşiktaş taraftarı, Galatasaray derbisi öncesi siyah-beyazlı takımı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde ziyaret ederek, moral verdi.

İnegöl

Bölgesel Amatör lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Doğugücüspor ve Mustafakemalpaşaspor Belediye yılın son derbisinde...

Spor

Galatasaray, Turkcell Süper Kupa’da Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladıkları formayla sahaya çıkacak.

Bursa

Bursa'da bu hafta sonu Süper Amatör ve 1. Amatör Küme futbol maçları oynanmayacak.

Spor/Bursa Amatör

Süper Amatör küme A grubunda zirve mücadelesi veren Osmaniyespor, kritik derbi maçında Akhisarspor'a 3-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşadı.

Spor

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 24 Aralık Pazar günü oynanacak derbide gözler iki takımın yıldız golcülerinde olacak.

İnegöl

Süper Amatör Küme B Grubu'nda gerçekleşen heyecanlı derbi maçında, Alanyurtspor, Mobilya Kurtuluşspor'u 6-0 mağlup etti. Bu farklı galibiyet, takımın liderlik...

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe ile nefes kesecek bir derbi mücadelesine çıkacak.

Spor

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, "Takım olarak derbiden 3 puan almak için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız." diye konuştu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek.