Bursa'da futbolseverleri bu hafta sonu bir sürpriz bekliyor. 30-31 Aralık tarihlerinde Süper Amatör ve 1. Amatör Küme maçlarına ara verilirken, futbol heyecanı sadece Bölgesel Amatör Lig ile sınırlı kalacak. Bu karar, takımların ve taraftarların programlarında önemli değişikliklere neden olacak. İnegöl Sanayi Sahası'nda ve İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig maçları, futbolseverlerin hafta sonu planlarının yeni odak noktası olacak.

Bursa'da Sokak Köpekleri 2 Çocuğu Hastanelik Etti! Bursa'da Sokak Köpekleri 2 Çocuğu Hastanelik Etti!

Spor1

İnegöl Sanayi Sahası'nda Nefesler Tutulacak

İnegöl Sanayi Sahası, Bursa derbisine ev sahipliği yapacak. Doğugücüspor ve Mustafakemalpaşaspor Belediye arasındaki çekişmeli mücadele, futbolseverler için hafta sonunun en önemli etkinliklerinden biri olacak.

Spor-3

İbrahim Yazıcı Stadyumu'nda Liderlik Mücadelesi

İbrahim Yazıcı Stadyumu ise, lig lideri Nilüfer Belediye fk'nın Sakarya Arifiye Kalaycı ile oynayacağı kritik karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. Her iki maç da saat 14.00'te başlayacak ve futbolseverlerin heyecanla beklediği anlar yaşatacak.

Bu hafta sonu Süper Amatör ve 1. Amatör Küme maçlarına ara verilirken, futbol heyecanı Bölgesel Amatör Lig ve gençlerin karşılaşmalarıyla devam ediyor.

Editör: Şaban Kılıçcı