Bursa'nın Süper Amatör küme play-off mücadelesinde, futbol severlerin büyük bir merakla beklediği derbi maçında Alanyurtspor ile Orhaniyespor 1-1 berabere kaldı. Kurtuluş sahasında oynanan ve seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma, her iki takımın da play-off'lara birer puan ile başlamasını sağladı.

İnegöl Belediyesinden  İstihdama Destek İnegöl Belediyesinden İstihdama Destek

B grubunun şampiyonu Alanyurtspor, C grubundan İznikspor'un ardından ikinci sırada yer alarak play-off'lara katılmaya hak kazanan Orhaniyespor ile karşı karşıya geldi. Alanyurtspor, 7. dakikada kaptan Cihan Özkaymak'ın golüyle 1-0 öne geçerek ilk yarıyı üstün kapattı. Ancak ikinci yarıda Orhaniyespor'un golcüsü Yunus Boyrat, skora denge getirerek maçın 1-1 sona ermesini sağladı.

435120223 937772125020920 1383134509260155433 N

“Sezonun flaş takımı Alanyurtspor 7. Dakikada kaptanı Cihan Özkaymak ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlkyarı bu sonuçla bittikten sonra ikinci yarıda Orhaniyespor golcüsü Yunus Boyrat ile skora denge getirdi 1-1.” Maçın bu şekilde sona ermesi, derbide kazananın olmadığını gösterdi.

Takımların mücadeleci ruhları ve sahadaki performansları, bu karşılaşmayı Bursa Süper Amatör kümenin unutulmaz maçları arasına yazdırdı. Alanyurtspor, gelecek maçında Karadeniz Güvenspor ile karşılaşırken, Orhaniyespor ise İznikspor ile mücadele edecek. Bu sonuçlarla birlikte, her iki takım da play-off yolculuklarında kritik bir puan kazandı.

Kaynak: Şaban Kılıçcı