Galatasaray Haberleri

Galatasaray haberleri ve güncel Galatasaray gelişmeleri, Galatasaray ile ilgili tüm video, Galatasaray fotoğrafları ve Galatasaray haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında yarın konuk edeceği Pendikspor ile ligde 2. kez mücadele edecek.

Spor

Galatasaray, futbol takımının önemli beş oyuncusuyla sözleşme yenileme adımını attı. Bu hamle, kulübün güçlü bir temel oluşturma.

Spor

Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için hazırlıklarda son aşamaya geldiklerini söyleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Dönemimiz bitmeden bu sözümüzü tutarak...

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Fenerbahçe-Galatasaray ile oynadığı maçta maçın ilk dakikalarında yediği golden sonra takımını sahadan çekti

Spor

Bugün oynanacak olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı için merakla beklenen detaylar açıklanmaya devam ediyor.

Asayiş

Üsküdar Burhanfelek Spor Salonu’nda oynanan voleybol maçının ardından, ellerinde Galatasaray’a ait pankart ve bayrak bulunan baba ile kıza saldırarak darp...

Spor

Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için mücadele edecek. İki efsane takımın 399. karşılaşması, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Spor

Galatasaray Hatayspor ilk 11 maç kadrosu! Hatay GS maçı saat kaçta?

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında nefesleri kesen bir maç heyecanı yaşanacak. Galatasaray, yarın kendi evinde Hatayspor'u konuk edecek.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha, takımın Antalya kampında önemli bir açıklama yaparak iddialı bir şekilde şampiyonluk hedefleri.