Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar! Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar!
İnegöl Mahmudiye Öğrenci Yurdu tarafından öğrencilerin yararına düzenlenen kermes, dün düzenlenen törenle ile Kasım Efendi Caddesi üzerinde açıldı. Kermesin 25 Mayıs tarihine kadar açık kalacağı bildirildi. Bayanların yaklaşık 5 aylık çalışması sonucu hazırlanan kermesten elde edilecek gelir ise, yurtta eğitim gören öğrenciler için harcanacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katıldığı kermes açılışında konuşan Mahmudiye Öğrenci Yurdu Müdürü Enver Şahan, İnegöl Öğrencilerine Yardım Derneğinin tertip ettiği kermesin 25 Mayıs"a kadar açık kalacağını ifade ederek, "Kermesimizden elde edilen gelir yurtta kalan öğrenciler için kullanılacak. 25 Mayıs"a kadar açık kalacak olan kermesimiz sabah saat 09.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında açık kalacak. Yurtta kalan öğrencilerimizin ihtiyaçları hayırseverlerimiz tarafından karşılanıyor. Tüm ilçe halkının kermesimize davet ediyorum" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ise kermesten elde edilecek gelir ile güzel hizmetlerin yapılacağını kaydederek, "Kermesin bu hale gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalar ile imkanı olmayan öğrencilerin okumasına vesile olmak için bu tür kermesler düzenlenir." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların sonrasında kermesin açılışı yapılan duaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Mahmudiye Öğrenci Yurdu Müdürü Enver Şahan tarafından yapıldı. Kermes açılışında ayrıca yurt yararına açık arttırma yapıldı. 850 TL fiyat biçilen koça, Bin TL veren Veli Öztürk koçu satın aldı. Öztürk daha sonra koçu yurda bağışladı.