Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Kurtuluşspor ile Kestel Belediyespor karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında tutunamayan Sarı Kırmızılılar, sahadan 6-1 gibi farklı skorla mağlup olarak Süper Amatör Lige geri döndü.

HAKEMLER: Hakan Kabak (7), Onur Yoldaş (7), Emre Yıldırım (7)

KESTEL BELEDİYESPOR: Tugay (7), Nurhan (7), Onur (8), Okan (7), Metin (7), Evren (7), Ramazan (8), Turgay (7) (Dk.79 Erkan), Şakir (7), Zafer (8) (Dk.71 Emre 3), Hasan (6) (Dk.68 Saffet 3)

Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu

KURTULUŞSPOR: Celalettin (3), Serkan (4), Fatih (4), Yusuf (4), Muhsin (4), Önder (3) (Dk.83 Fettah), Mustafa (4), Tanju (3) (Dk.83 Tunahan), Canpolat (4) (Dk.67 Muhammet 3), Çetin (4), B.Fatih (4)

GOLLER: Dk.33-65 Zafer, Dk.38-73 Ramazan, Dk.42-86 Onur (Kestel Belediyespor) Dk.60 Canpolat (Kurtuluşspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

Oyunun başlama düdüğü ile iki takımda topu orta alanda tutmayı başardı. Dakikalar ilerlemeye başlayınca Kestel Belediyespor"da oyuna ağırlığını koymaya başladı.

DAKİKA 33: Gelişen Kestel Belediyespor atağında Okan sağ kanattan ters bir top atarak sol kanattaki arkadaşı Zafer"i gördü. Kestel Belediyespor"un Tecrübeli oyuncusu Zafer ceza sahası içine girdi nefis vurdu. Top Kurtuluşspor Defansının müdahalesine rağmen ağlarla kucaklaştı.1-0

DAKİKA 35: Yeşil "Beyazlılar bu kez Şakir ile Kurtuluşspor kalesinde gol aradılar. Orta sahadan aldığı topla ceza sahası içine giren Şakir nefis vurdu top üst direğe vurarak oyun alanına döndü.

DAKİKA 38: Dakikalar ilerledikçe oyunda üstülüğü ele geçiren Kestel Belediyespor rakip Kurtuluşspor ceza sahası içinde ikinci golü aramaya başladı. Şakir"in sağ kanattan ceza sahası içine gönderdiği topu Ramazan düzeltti plase bir vuruşla topu kaleci Celalettin"in yanından sol köşeye ağlara bıraktı.2-0

DAKİKA 42: Sağ kanat"ı istediği gibi kullanmaya başlayan Yeşil-Beyazlılar bu kez Hasan ile etkili oldular. Hasan"ın sağ kanattan direk olarak sol kanada gönderdiği topla buluşan Onur topu göğsü ile yumuşatarak nefis bir vuruşla ağlara göndererek skoru 3-0"a taşıdı.

DAKİKA 45: İlk yarının son dakikası içinde Hasan orta sahadan atılan topla biranda kaleci Celalettin ile karşı karşıya kaldı. Hasan"ın vuruşunu kaleci Celalettin çelerek kontrol etti. İlk yarıda 3-0 Kestel Belediyespor"un üstünlüğü ile kapandı.

DAKİKA 48: İlk yarıda olduğu gibi oyunun ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinde tutan Yeşil-Beyazlılar 48.Dakikada Şakir ile tehli oldular. Orta sahadan atılan topla biranda kendini ceza sahası içinde bulan Şakir plasesini yaptı fakat topu kaleci Celalettin çelerek gole izin vermedi.

DAKİKA 51: Hasan ceza sahası içinde topla buluştu biranda kaleci Celalettin ile karşı karşıya kaldı. Hasan"ın vuruşu yan direğe vurarak auta gitti.

DAKİKA 54: Kestel Belediyespor atakları bir türlü dur durak bilmedi. 54.Dakikada günün başarılı ismi Ramazan ceza sahası dışından sert vurdu top üst direğe vurarak auta gitti.

DAKİKA 60: Kurtuluşspor bu dakikada aradığı golüne kavuştu. Sağ kanattan Serkan"ın Kestel ceza sahası içine gönderdiği topta Fatih Eroğlu kafayı vurdu. Dönen topu Canpolat tamamlayarak topu ağlarla kucaklaştırdı.3-1

DAKİKA 65.Dakikalarda Yeşil-Beyazlılarda Zafer ceza sahası içinde tehli olmaya çalıştı. Zafer aşırtma bir vuruş ile kaleci Celalettin bakışları arasında ağlara gönderdi.4-1

DAKİKA 69: Şakir orta sahadan aldığı topla defansı geçerek biranda kaleci Celalettin ile karşı karşıya kaldı. Şakir"in aşırtma vuruşu üst direğe vurarak auta çıktı.

DAKİKA 73: Ramazan orta sahadan atılan topla biranda kaleci Celalettin ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Celalettin"i önde gören Ramazan aşırtma bir vuruş ile topu 5.kez Kurtuluşspor ağlarına gönderdi.5-1

DAKİKA 86: Onur sol kanattan ceza sahası içine girdi kalecinin açıldığını gören genç oyuncu Onur aşırtma bir vuruşla topu ağlarla kucaklaştırdı.6-1

Karşılaşmanın geriye kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Kestel Belediyespor karşılaşmayı 6-1 gibi farklı bir skorla kazanarak BAL "daki yerini korumuş oldu. Kestel Belediyespor maç sonrası galibiyeti taraftarı ile kutladı.