İnegölOnline'ın haberine göre, kentsel dönüşüm projesinin başlamasıyla birlikte bölgedeki bazı daire sahipleri, projenin başlaması öncesinde mülklerini oldukça yüksek fiyatlarla satışa çıkardı. İlan sitelerinde yer alan ilanda, kentsel dönüşüme dahil olacak daire için istenen 7.5 milyon TL gibi uçuk bir fiyat, vatandaşların dikkatini çekti.

Daire Fiyatları Uçuşta!

İnegöl'de, kentsel dönüşüm projelerinin start almasının eşiğinde, bazı mülk sahipleri evlerini astronomik fiyatlarla satışa sundu. Bir ilan sitesinde, kentsel dönüşüm kapsamına girecek bir daire için talep edilen tutar 7.5 milyon TL olarak belirlendi.

Ekran Görüntüsü 2024 02 28 153109

Kentsel Dönüşüm Fırsatçıları Sahneye Çıktı, İstenen Fiyat Tam 7.5 Milyon TL

Uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm adımları, İnegöl Belediye Meclisi'nin kararı ile hayata geçiyor.

17 Şubat'ta yapılan belediye meclis toplantısında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, projenin zemin +5 katlı olacağını, 1412 araçlık bir otopark ve 164 adet ticari alan içereceğini açıkladı. Proje, 150 dönümlük bir alanda gerçekleştirilecek yerinde dönüşüm ile İnegöl'ü dönüştüreceğini ifade etti.

Kentsel dönüşüm projelerinin memnuniyet oranı %85'i bulurken, bazı mülk sahipleri bu durumu kendileri için bir fırsat olarak gördü. Projede yer alan dairelerini satışa çıkaran bazı sahipler, ilan sitelerinde fiyatları 7.5 milyon TL olarak belirledi. İlan sitelerine girmeyen diğer mülk sahipleri ise fiyatları 4 milyon TL'den başlayarak emlak ofislerine sundu.

7.5 milyon TL fiyatla satışa sunulan dairenin ilanında, "Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek olan dairemiz, İnegöl'ün prestijli projelerinden birinde yer almakta. Şehir değişikliği amacıyla satışa çıkardığımız dairemiz için ciddi yatırımcılar ve alıcılarla iletişime geçmeyi bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Ekran Görüntüsü 2024 02 28 153221


Bursa haberleri için TIKLAYIN!

İnegöl Belediyesi 4 Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları... İnegöl Belediyesi 4 Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları...

İnegöl haberleri için TIKLAYIN!

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Facebook hesabımız: Genç Gazete

İnstagram hesabımız: Genç Gazete

Twitter (X) hesabımız: Genç Gazete

Kaynak: Haber Merkezi